tessanwidstrom.blogg.se

Stay Strong And Always Believe In Yourself.

FÖDELSEDAGSFIRANDE

Publicerad 2013-11-30 14:52:38 i Allmänt

Hej på er! 

Va några dagar sen nu.. Tiden går så fort men hinner inte med allt! Men idag är det lördag skönt! Har tagit fram julstakar och annat idag här hos pappa så mysigt det blir! Älskar verkligen julen så mysigt :) Ikväll får vi gäster också vi ska fira pappa som fyller år på tisdag! :) Så det ska bli trevligt! Veckan har vart helt okej! Fick en väldigt bra och spännande även lite nervös nyhet.. Säger inget ännu ni får suga på den karamellen (a) Fick en till positiv sak och det är att min mobil är klar från lagningen så ska hämta den snart hihi saknat den :( Nu ska jag fixa iordning mig lite, vi hörs!

xoxo




FINA VÄNNER!

Publicerad 2013-11-27 22:32:18 i Allmänt

Mina senaste inlägg har vart lite mörka och tråkiga men sånt behöver man också ibland! Så känns mitt liv just nu så mycket som händer men inte på det sättet jag vill.. Men snart ska väl min tur också komma? Eller får alla inte den turen.. Men idag var en bra dag iallafall efter jobbet för då träffa jag Johanna och Sandra och vi tog en fika och prata massa skit och skrattade :) tack tjejer! ❤️ Just nu kollar jag paradise hotel! Älskar det!! Hihi :) Mina favorit par är AK och Nicklas just nu! 

Inget mer att säga just nu vi hörs!
xoxo 

SÖNDAG.

Publicerad 2013-11-24 12:41:47 i Allmänt

Asså är jag den enda som inte planerat någonting om jul eller nyår? Fler som jag vet som beställt nyårsklänning osv.. jag är inte ens med på att det är december om en vecka? :O Jag har inte ens några planer på vad jag ska göra på nyår tex. Haha blir väl som vanligt men jag hoppas inte det utan att man kan komma på en riktigt rolig fest! :) Vi får se vad som händer. Jul har jag väl planerat lite smått, blir att fira med både mamma och pappa på själva julafton iallfall, jag åker först till pappa sen mamma :) Men jag är inte med på att det är julafton om en månad idag... haha herregud. Sen till nya året ska jag göra ganska eller ja stora förändringar i livet iallfall. Det behöver jag, men mer säger jag inte förens jag kan och har pratat med de personer jag behöver prata med. 
 
Nu snart ska jag åka till jobbet och jobba i ett par timmar :) Känns okej fast det är söndag. 
 
Ha en trevlig dag :)
 
xoxo

HELG.

Publicerad 2013-11-23 16:12:05 i Allmänt

Såå skönt med helg! Känns som det är söndag idag men det är ju bara lördag wiiie hihi ;) Idag har jag inte gjort mycket , har kollat film och bara slappat! Kurerar mig lite med så jag blir ordentligt frisk till veckan! Prata med Johanna förut i telefon, vi prata nästan 3  timmar haha vi kan verkligen prata! Haha bästa! <3 

Gick faktiskt bra att jobba igår, va lite borta och trött men helt okej! Hade saknat vissa faktiskt hihi :) Igår efter jobbet köpte pappa och jag kinamat, mums! Sen kolla vi på film! Mysigt :) Ikväll blir det lugnt också. Sen ska jag jobba lite imorgon! 

Vi hörs!
xoxo 


Mys Siri <3

STILL SICK..

Publicerad 2013-11-21 16:16:10 i Allmänt

Jag är fortfarande sjuk.. Va hemma idag och kurera mig! Usch jag har så ont i halsen och bihålorna men har mediciner så det ska väl hjälpa! Imorgon blir det jobb iallafall, får hoppas rösten håller! Fredag imorgon med så då kan jag vila i helgen! Sjukt bara att denna vecka redan har gått! :0 Nu ska jag se bonde söker fru missa det igår! 

Vi hörs mer i helgen! 

xoxo

SJUK.

Publicerad 2013-11-20 17:16:11 i Allmänt

Sjuk idag, jätteont i halsen och i bihålorna som vanligt när jag blir förkyld :/ bläää!! Jaja hoppas jag kan gå till jobbet imorgon iallafall!

xoxo

DU KAN INTE HA KAKAN OCH ÄTA DEN SAMTIDIGT.

Publicerad 2013-11-19 20:32:40 i Allmänt

Usch jag mår dåligt.. Har ont i halsen och känner mig helt trött i kroppen! :( Smittan går på jobbet tror jag flera som är sjuka.. Typiskt hoppas det bara inte är värre till imorgon! Annars känns livet upp och ner, vissa personer förstår jag mig inte på.. Inte mig själv heller om jag ska vara ärlig.. Haha! Annars har jag inte så mycket att säga.. Vi hörs! 

xoxo 




VUXEN LIVET

Publicerad 2013-11-18 21:24:50 i Allmänt

Usch jag vill inte vara i vuxen livet vill gå tillbaka och vara typ 10 år igen! Det är så jobbigt.. Jag orkar knappt mera men nu har jag en lite plan hur allt blir till jul och nästa år. Det ska bli stora ändringar då kan jag iallafall säga! Det behövs verkligen för att jag ska må bra! Behövde bara skriva av mig lite. 

Vi hörs senare i veckan :)

xoxo 

NEVER SAY NEVER.

Publicerad 2013-11-17 11:01:57 i Allmänt

Den här helgen har vart helt upp och ner haha! Hade en jättetrevlig fredagskväll med jobbet när vi kolla på fotbollen! Tråkigt bara att Sverige inte vann :( Men riktigt bra spelat av gubbarna! Tack för en trevlig kväll :) Igår då så julpyssla vi hemma hos familjen sjöman :) Det gör vi alltid varje år, så mysigt! Vi gjorde disktrasor och ljuslyktor! (Se bilderna) Sen baka vi lite också :) Idag blir det att träffa Johanna på en promenad, ska bli skönt! Nu ska jag gå upp och äta lite frukost! 

Lägger upp lite bilder från helgen som gått :)

xoxo














TIDEN GÅR FORT!

Publicerad 2013-11-14 21:36:20 i Allmänt

Tiden springer verkligen bara iväg sjukt att det va en vecka sen jag festa med tjejerna :0 Det går alldeles för fort! Usch haha det gillar jag inte! Men alltid skönt med helg haha :) Imorgon blir det jobb som vanligt sen ska vi se Sverige matchen med jobbet, en liten after work, ska bli kul :) Idag gick det väldigt bra på jobbet! Vi hade tävling så jag och Josefine va i samma lag och vi vann såklart! Vann lite exta pengar, tack för det! :) Nu ska jag se klart hela Sverige bakar finalen!

xoxo 

BRA DAG!

Publicerad 2013-11-13 20:48:05 i Allmänt

Hej!

Idag har vart en väldigt bra dag faktiskt! Jobbet har varit roligt idag det va länge sen haha.. Sen efter jobbet så träffa jag Amanda, vi fikade lite och snacka massa skit som vanligt hihi ;) En bra dag helt enkelt, tack för det! Det behövdes verkligen :) 

xoxo



SORRY.

Publicerad 2013-11-12 20:20:00 i Allmänt

Hej, förlåt att jag inte skrivit på länge, har inte haft tid. Haft annat att göra. Men jag har haft en riktigt bra helg. I fredags när jag festa med tjejerna så hade vi verkligen jättekul!! :D Inte haft så roligt på länge det behövdes verkligen! Tack tjejer, måste vi göra om snart! <3 Sen på lördagen mådde jag faktiskt helt okej, haha drack bara cider så då blir jag inte lika dålig dagen efter (Y) På kvällen sen kom min faster och hennes man och Fredric :) Var väldigt trevligt! Sen på söndagen så slappa jag bara och tog en promenad på 8 km. Men fick världens skoskav efteråt.. ajajaj har knappt kunnat ha på mig några skor men idag börjar det bli lite bättre. pust. Inte skönt! 
 
Jobbet går helt okej, jag vet inte vad jag vill, jo helst vill jag bara gräva ner mig ett par veckor. Skulle va såå skönt! Fundera på vad jag verkligen vill. Men man kan väl inte göra så? Fort livet känns bra igen nej då ska det gå ner direkt igen?! Ska det vara så hela livet.. hoppas jag verkligen inte, kan jag inte få njuta av det i några veckor åtminstonde? 
 
(blev tyävrr inga bilder från i fredags för jag har lämnat in min mobil på lagning)
 
xoxo
 
 
 

TORSDAG.

Publicerad 2013-11-07 19:18:00 i Allmänt

Nehe telefonen håller ändå på att hänga sig efter återställningen så får gå till 3 och lämna in den! Ahh så irriterande!! -.- Jobbet känns blä på många olika sätt med och det går bara sämre och sämre.. :( Skönt med fredag imorgon iallafall! Då blir det party med brudarna det längtar jag mycket till! :)
xoxo

MIN BEBIS.

Publicerad 2013-11-06 21:30:16 i Allmänt

Hej på er var ett tag sen.. har haft annat att tänka på men nu måste jag visa att jag lever haha :) Dagarna rullar på som vanligt. Livet med, väntar fortfarande på att nåt nytt spännande och roligt ska hända! Har fått lite nya roliga nyheter men det tänker jag inte berätta än vi får se vad det blir med det. Min bebis (mobil) har ju vart lite sjuk.. stängt av sig så jag fått tagit ur batteriet typ 50 gånger om dagen.. väldigt irriterande har velat kasta den i väggen men nej ska inte skada den haha! Men nu har jag gjort en återställning så jag fick göra om allt från början igen eller nästan allt så det har min kväll bestått av typ haha men nu är jag nöjd med den :) Det var tydligen en vanlig "sjukdom" hos samsung telefoner.. Men nu hoppas jag den blir bra annars får den åka in till doktorn. Den är ju min lilla bebis.. skulle aldrig klara mig utan den! Sjukt egentligen att jag är så beroende.. :O haha. 
 
Redan torsdag imorgon med.. längtar till fredag för då ska jag träffa lite tjejkompisar och vi ska festa och sen gå ut, ska bli jättekul :D Nehe nu ska jag fixa mig sen gå och sova!
Vi hörs snart igen :)
 
xoxo

.

Publicerad 2013-11-03 14:28:00 i Allmänt

Det är en sån här dag jag bara vill ha dig va med dig, känna av din närvaro. 

ALLA HELGONS DAG.

Publicerad 2013-11-02 17:22:33 i Allmänt

Haft en skön dag. Jag, pappa, mina fastrar och deras män gick till farmor och farfars grav och tände ljus och la en fin krans :) Vart så fint hos dom ♥ Sen åkte vi hem hit och fikade lite. Nu tittar jag på första Harry Potter filmen :) Ska snart äta plankstek med pappafamiljen mums!! Annars mår jag inte så jättebra känner att kroppen är seg och halsen gör ont hoppas inte det blir värre! Blir att slappa hela dagen imorgon och vila upp mig så jag är frisk till jobbet! Hoppas ni får en mysig lördagskväll :)

xoxo


NOVEMBER.

Publicerad 2013-11-01 21:59:15 i Allmänt

Sjukt att det redan är november!? :0 Året är ju snart slut.. vart tog det vägen? Jag tycker tiden har gått alldeles fööör fort. Det vet ni ju har nämnt det några gånger haha! Måste verkligen börja fundera på vad jag vill med livet iallafall i några år framöver. Har ju sökt in till universitet. Det är ju inte i Norrköping utan i Västerås och Eskilstuna. Vet inte om jag vill flytta.. Kanske inte ens kommer in! Har ju sökt förskolelärare. Det finns till nästa höst här i Norrköping. Söker ju andra jobb får jag ett bra som jag trivs med så skjuts pluggandet upp till nästa höst. Så svårt bara att veta.. Har ju egentligen inget som håller mig kvar här i Norrköping förutom Familj och vänner men dom finns ju kvar hos mig ändå :) Vi får se helt enkelt :)

Idag var en skön dag på jobbet, jobba ju bara 5 timmar, gick jättefort! ;) Riktigt underbart! Imorgon blir det att åka till farmor och farfars grav :) Önskar vi kunde åka och fika hos er istället.. Även min mormor saknar jag! Det är jobbigt att ni inte finns här.. älskar er ♥

xoxo

Om

Min profilbild

20 år jobbar inom telemarketing. Läs om min vardag och allt annat som händer i mitt liv! Enjoy :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela