tessanwidstrom.blogg.se

Stay Strong And Always Believe In Yourself.

31/7-13 Yr i bollen..

Publicerad 2013-07-31 22:25:47 i Allmänt

Usch har vart yr och konstig hela dagen idag ända sen ja vakna imorse.. jätte obehagligt. Just nu är det lite bättre mår så illa bara men tror min magkatarr krånglar med mig har vart så mycket på sistone och då kommer magkatarren smygande efter ett tag :/ Jobbet går inte bra just nu. Men ja tröst shoppa efter jobbet med Jossan :) Mycket trevligt! Nu ska jag sova och hoppas jag mår bättre imorgon annars blir det nog att besöka doktorn snart .. :(

God natt!
xoxo


Svarta jeans från bik bok 599:-
T-shirt från gina tricot 99:-

Skjorta från Hm 199:-

30/7-13 Sakta ner lite!

Publicerad 2013-07-30 22:09:00 i Allmänt

Det är sjukt att det är första augusti på torsdag!? Vart tog juli vägen? Hallå! Jag hinner inte med känns det som. Sakta ner tiden lite! Det är bara sjukt, snart är hösten här och träden börjar gulna.. nej förlåt ska inte va så negativ haha! Hoppas augusti blir lika fin som juli :)

Jobbet gick skit idag.. helt plötsligt kändes det som om allt bara rasa samman.. Vart på jätte dåligt humör :0 Hormoner antar jag haha. Nej men det kändes mindre kul.. Men då är jag så glad att jag har världens bästa vänner! Finns alltid där och det uppskattar jag nåt otroligt! Hoppas rätt personer känner sig träffade :) Ni är bäst! ♥

Nu ska jag sova och vakna upp positiv imorgon :) God natt!

xoxo



29/7-13 Stolt över mig själv idag.

Publicerad 2013-07-29 21:16:23 i Allmänt

Idag har jag vart duktig har vågat lite. Man måste ju våga chansa för att nåt ska hända.. Eller har jag fel? Lite pusselbitar kanske faller på plats... Har iallafall haft en bra måndag. Ville bara säga det!

xoxo

28/7-13 Sunday.

Publicerad 2013-07-28 23:16:00 i Allmänt

Hejsan, har precis gått och lagt mig skönt! Jobb imorgon igen, ny vecka nya möjligheter :) Haha vart precis uppjagad nyss bara.. min katt Siri ser nåt vid fönstret och ja går upp och tänder då flyger en sån där äcklig stor nattfjäril mot mig, ja skriker (hatar dom) men Siri räddar mig genom att leka med den sen åt hon upp den haha euw lite väl äckligt men hon rädda mig iallafall haha (y) Nu kan ja sova tryggt med henne bredvid mig :)
Annars har helgen varit mycket bra! Vart ju bakis häng igår sen kom pappa på kvällen och hämta mig så nu är jag hos pappa några dar sen åker ja och är själv i mammas lägenhet hon och roffa är ju i Grekland nu så egen lägenhet i två veckor till ;) Idag så åkte vi till Lina, Christian, Selma, Ville och lilla Svea på lunch! Mycket trevligt fick gosa med bebis aldrig fel! Sen har jag inte gjort så mycket bara slappat. Nu ska jag iallafall sova så jag orkar upp imorgon, nattinatt världen :)
xoxo

27/7-13 Lyckad fest.

Publicerad 2013-07-27 18:50:07 i Allmänt

Nu har jag precis duschat och det var skönt! Idag mår vi som vi förtjänar.. haha hade jättetrevligt och kul igår kväll! Hade några vänner över på en fest :) Vi prata, skratta mycket och drack gott! Tack alla fina vänner ♥ Idag vart det bakishäng.. Johanna, Sandra och Jossan sov över så vi låg länge i sängen och dega innan vi gick upp så beställde vi onlinepizza, väldigt smidigt och bra ;) Sen kolla vi film och bara slappa! Dom åkte bara för en stund sen så nu är man ensam igen, ska iallafall till pappa ikväll eller imorgon :))

Tog tyvärr inte många bilder igår.. tänkte inte på det men här kommer några :)

xoxo







25/7-13 Feber yra?

Publicerad 2013-07-25 19:22:22 i Allmänt

Jahopp idag har man vart hemma.. vakna med feber inatt helt kallsvettig.. Så jag va hemma idag så ja kunde kurerar mig! Men imorgon ska jag gå iallafall mår bättre nu och jag kan inte va hemma mer. Usch så tråkigt bara, men sånt händer. Igår gick jobbet bra! Efter jobbet träffa jag Sandra och Johanna, vi åt och fika hemma hos mig, mysigt! Tack tjejer ♥

Nehe nu ska jag laga lite mat som jag ska försöka pilla i mig. Vi hörs!

xoxo



Johannas jättegoda kladdkakemuffins som vi åt igår och jag åt även idag det hjälpte nog mig att bli piggare :)

22/7-13 Måndag.

Publicerad 2013-07-22 23:12:55 i Allmänt

Jahopp då var första jobb dagen efter semestern avklarad! Gick faktiskt helt okej :) Alltid lite segt men man kommer in i det snart. Efter jobbet kom jag hem och nörda PLL (pretty little liars) bästa bästa serien någonsin! Sen åt vi hemmagjord pizza och drack goda jordgubbsdrinkar, mums! Såg även nya filmen Sune i Grekland, haha så himla bra, rekommenderar jag verkligen att ni ska se! :) Nu ska jag sova och ladda upp för jobb dagen imorgon.

Sov gott världen!
xoxo



21/7-13 Haft en superbra semester!!

Publicerad 2013-07-21 22:45:57 i Allmänt

Gick precis och la mig i sängen, upp och jobba imorgon igen.. men har haft en jättebra och mysig semester! :D Tack alla fina människor som gjorde den super!

Idag blev det att sola och bada på förmiddagen i mårängen, jättevarmt i solen, fick lite mer färg ;) Vattnet va kallt men svalka skönt! Ikväll så hade vi lite gäster vi åt grillat och glass till efterrätt, yummi :)

Nu ska jag sova, vi hörs :)

xoxo





20/7-13 I love the sun.

Publicerad 2013-07-20 12:44:49 i Allmänt

Åhh vädret är ju bara underbart, solen skiner och värmer! Ska bli fint hela veckan säger dom :) Imorgon med då blir det att sola och bada! Igår gjorde jag ingenting var bara hemma med pappa och slappa! Pappa höll på att måla våran hall på övervåningen, blev jättefint :) Idag gör ja inget senare ikväll blir det att träffa Amanda och vi ska gå ut och ta en drink :) mysigt! Ha en trevlig lördagskväll!

xoxo



18/7-13 Mysig torsdag.

Publicerad 2013-07-18 23:08:13 i Allmänt

Hejsan!

Sitter just nu i soffan, min faster och hennes man och deras son åkte precis, vi grillade och åt god efterrätt :) Mycket trevligt! Tidigare idag så var jag och pappa och åt lunch, jättemysigt! Sen efter så träffa jag min fina vän Johanna, vi satt i vasaparken och fika på gottigheter och snackade massor! Solade även lite så himla varmt har det vart idag! :0 Underbart! :) Så det har varit en väldigt bra torsdag!

Känns sådär att det redan är fredag imorgon sen är det bara helgen sen jobb igen... Usch vad fort en vecka går.. sen saknar jag vissa på jobbet såklart. Så blandade känslor! Nu ska jag snart gå och sova är jättetrött.

xoxo





17/7-13 Kunde inte valt en bättre vecka!

Publicerad 2013-07-17 16:53:04 i Allmänt

Sitter just nu på bussen hem till Norrköping med Tove :) Har haft två jättetrevliga dagar hos Jonna! Ätit och druckit gott och badat massor! Tack tjejer får vi göra om snart :D ♥

Idag blir det mys med pappsen, äta gott och bara va! Sen imorgon blir det nog att träffa Johanna, ska bli roligt! :)

Lite bilder från igår:

xoxo















16/7-13 Tjejkväll!

Publicerad 2013-07-16 09:19:16 i Allmänt

Vaknade precis, varför kan ja inte sova längre när jag äntligen har semester? Nio är väl inte så tidigt att vakna iof men ändå jaja jag ligger kvar lite extra i sängen ;) Idag blir det att åka till Jonna i Söderköping och ha tjejkväll :D Ska bada i hennes pool och bara äta gott och ha det trevligt! Sover över där tills imorgon också. Så ska väl ta mig ur sängen och börja packa och fixa lite. Vi hörs snart igen :)

xoxo

15/7-13 Första semesterdagen!

Publicerad 2013-07-15 17:29:27 i Allmänt

Hejsan!

Kom precis hem till pappa, ska snart äta god mat och sen kanske mysa med en film ikväll :) Idag träffa jag Linda en sväng på stan vi åt lunch och fixade våra naglar :D Tack för en trevlig förmiddag ♥

Igår var en riktigt bra dag på Gröna lund. Hade jättekul och trevligt :) Åkte massor, va knappt nån kö så vi hann åka allt vi ville flera gånger! Jag vågade också åka fritt fall för första gången!!! Va jätterolig lite läskig men det pirra härligt i magen haha :) Tack så mycket Mamma, Carina, Jossan & Jonathan! ♥

xoxo


















Bilder från idag:





14/7-13 Gröna lund!!

Publicerad 2013-07-14 08:21:02 i Allmänt

Sitter just nu i bilen med mamma, Carina, Jossan och Jonathan påväg mot Stockholm och gröna lund :) Ska bli jättekul att få åka lite karuseller! Har inte gjort det på två år.. illa :0 Haha!

Igår fira vi Jossan, fick mycket god mat! Det var mycket trevligt :)

Vi hörs!
xoxo



13/7-13 Livet kunde ju vara sämre!

Publicerad 2013-07-13 12:07:01 i Allmänt

Hej på er!

Just nu sitter jag i en solstol vid vattnet och bara njuter och känner hur solen bränner mot kroppen, åååhh! Mamma och jag var här redan vid nio i morse för att få den bästa platsen! Har en egen klippa hihi :) Här kommer vi vara en stund till sen blir det att åka och fira Jossan ikväll! Trevligt :) Sen imorgon är det Gröna lund!! :D står att det ska regna :( hoppas inte!

Nu ska jag fortsätta sola :)

xoxo









Du är min absoluta bästavän!

Publicerad 2013-07-12 19:44:12 i Allmänt

Det är även min fina, bästaväns födelsedag!!! Grattis grattis gumman :D Kommer alltid va din vän och stå vid din sida oavsett vad!! Du är helt enkelt bäst! ♥ Älskar dig obeskrivligt! ♥







12/7-13 Semester!!

Publicerad 2013-07-12 19:37:10 i Allmänt

Nu är jag glad, gick på semester idag! Bara en vecka men ändå ska bli underbart och jag ska njuta massor! :) Jobbet kändes bra idag, hade en tävling om en surfplatta men jag var nära på att vinna men nej tyvärr inte..

Nu sitter jag i soffan med mamma och myser, har ätit god mat och nu svullnar vi chips, morötter och dipp mums! Imorgon ska vi åka och bada och sola :) Få lite mer bränna hihi!

Vi hörs snart kommer kanske inte uppdatera lika mycket nu under semestern. Men ska självklart skriva så mycket jag kan :)

xoxo





10/7-13 En onsdag med många känslor.

Publicerad 2013-07-10 22:56:11 i Allmänt

Nu har jag gått och lagt mig, super trött! Haft en bra och dålig dag, jobbet gick skit usch får skämmas. Men efter jobbet så träffa jag Johanna och Filippa vi köpte med och sallad och jättegoda muffins ;) Sen kom även Sandra en sväng, mycket trevlig kväll, tack tjejer ♥

Innan jag träffa tjejerna så hann jag och Olivia från jobbet gå en sväng på stan, jag tröst shoppa lite (a) Två toppar från New yorker! Haha har aldrig typ hittat nåt där är aldrig där men Olivia övertala mig och ja jag hitta två fina toppar hihi :)

Nu ska jag sova, natti :)

xoxo







Båda toppar från New yorker, 139:-/st.

9/7-13 Du är guldvärd ♥

Publicerad 2013-07-09 21:56:39 i Allmänt

Nu har precis Jossan åkt hem, har haft jättemysigt :) Åt pizza och kolla på allsång! Du är guldvärd gumman loveyou ♥ Annars har dagen på jobbet varit helt okej. Lite nyheter fick vi idag, både positivt och negativt.

Vädret är ju underbart, jättevarmt och skönt lite chockad vad Sverige har levererat än så länge :) haha! Imorgon ska det bli lite sämre men men. Jag har ju semester nästa vecka då hoppas jag att vädret blir fint, håll tummarna :)

Vi hörs!

xoxo



Jossan & jag för länge sen ;)

8/7-13 dina ögon gör mig knäsvag.

Publicerad 2013-07-08 20:16:00 i Allmänt

Sitter just nu i soffan och kollar Simpson :) Helt slut har huvudvärk efter vädret och ja sov inte många timmar inatt så blir att krypa i säng tidigt ikväll! Jobbet gick helt okej idag. Jobba till och med över en timme (y) Sen gick jag hem och laga mat och snacka massa skit med Johanna i telefon, vi kan prata i timmar haha! ♥

Vi hörs :)
xoxo

7/7-13 Flytta, jobb, födelsedagsfirande.

Publicerad 2013-07-07 21:41:21 i Allmänt

Hejsan!

Hänt mycket idag, först åkte mamma och jag och handla mat också till veckan eftersom jag ska va kattvakt i min fasters lägenhet medans hon och hennes man är i Turkiet och njuter.. :) Sen jobba jag i tre timmar, vart bara halvdag skönt! Sen på kvällen så fira vi Bengt och Hannes :) Mycket trevligt! Nu är jag i lägenheten och kollar på tv, ska snart sova eftersom det är en ny jobb vecka imorgon. Men jag jobbar bara den här veckan sen har jag semester en vecka, woho va skönt! :)

Idag är det en vecka tills mamma, jag, Jossan, Carina och Jonathan åker till Gröna lund!! Ska bli jättekul, äskar att åka karuseller! :)

Vi hörs!
xoxo





:D

Publicerad 2013-07-07 17:01:00 i Allmänt

Det är 27 grader i skuggan tack Sverige! Ville bara säga det :) puss! ♥

6/7-13 Svensk sommar!

Publicerad 2013-07-06 17:05:30 i Allmänt

Kom hem för en stund sen från sörsjön, va där och sola och bada med Josefine, Jonathan och Carina :) Mycket mysigt! Vattnet va kallt så vart bara ett dopp haha sen låg vi och sola istället, underbart! Ikväll blir det lungt hemma bara, ska ju jobba imorgon vilket känns skit när det ska vara strålande sol och ca 25 grader men men that's life.

Ha det bra!
xoxo









life sucks sometimes.

Publicerad 2013-07-05 17:05:08 i Allmänt

Livet kunde ju gå bättre just nu men nej nej. Ja känner mig misslyckade i mycket. Har en sån period.. vet inte om ja ska ta ett beslut eller inte. Det är svårt pengar måste man ju ha liksom! Kärleken är också krånglig.. kärlek är en dum sak om den inte är underbar. Vilket är sällan.. men nej ja ska inte belasta er med massa saker bara skönt att få skriva av sig lite. Ska inte va negativ mer nu :) Snart ska jag möta upp Amanda och vi ska äta tacos och ha det mysigt och trevligt!

Ha en bra fredagskväll :)

xoxo

4/7-13 Bubbelpool.

Publicerad 2013-07-04 21:10:00 i Allmänt

Åh har precis bubblat lite i vår bubbelpool, underbaaaart! Kvällssolen värmde i ansiktet! Det kallar jag njutning haha :) Jobbat som vanligt idag gick sådär.. Imorgon måste jag döda mig själv så jag säljer bra.. (y) puh.. Efter jobbet så träffa jag Johanna och Sandra vi åt lite på waynes, mums mycket gott! Prata och skratta som vanligt, alltid lika kul och trevligt :) ♥ Imorgon fredag vilket känns super! Blir att träffa Amanda då på en myskväll :) Nu ska jag duscha och sen sova! Ha det bra:)
xoxo

3/7-13 lill lördag.

Publicerad 2013-07-03 20:16:42 i Allmänt

Hej på er!

Sitter just nu i soffan och kollar Harry Potter med lillebror :) Har tryckt i mig två chokladbollar haha kom en kille och sålde vid dörren mycket goda ;)

Jobbat idag som vanligt, sen efter jobbet träffa jag Jonna och Sanna ett tag! Det va trevligt :) Nu snart ska jag träffa Sandra, vi ska ta en liten promenad :) Sen ska jag hem och sova, haha är så trött...

Vi hörs :)

xoxo

2/7-13 If you're not willing to risk it all then you don't want it bad enough.

Publicerad 2013-07-02 17:59:08 i Allmänt

Precis kommit hem från jobbet, gick lite bättre idag och så ska det fortsätta annars kan jag hoppa från en bro. Jag har känt mig lite halvt sjuk idag har lite halsont men jag tror det är jobbet eftersom jag pratar heeeeela dagarna och jag gör det på fel sätt.. måste använda magen mer lite svårt bara men jag måste!

Ikväll ska vi bort till Lina och Christian på mat så ska ja få mysa med bebis lite med, alltid gosigt :) Vi hörs!

xoxo



1/7-13 JULI!

Publicerad 2013-07-01 18:05:51 i Allmänt

Hejsan!

Va ett tag sen jag skrev nu min blogg har krånglat lite så då vart ja sur och hade ingen lust att blogga haha.. Men nu ska det funka (y) Har haft en väldigt bra helg va på Kolmårdens djurpark i lördags med Johanna, Simon och Krille :) Mycket trevligt! Sen hade vi taco och filmmys på kvällen. Igår var vi på löfstad slott och hade picknick :) En väldigt bra helg, inte haft det på länge!

Jobbat idag som vanligt, gick inge vidare men nu får det va slut det ska gå bra nu finns inget annat!!! Nu ska vi åka och äta på oskarshell en restaurang med pappafamiljen, mys :)

Lite bilder från helgen!

xoxo















Haha kolla vad högt björnen är i trädet!!

















Om

Min profilbild

20 år jobbar inom telemarketing. Läs om min vardag och allt annat som händer i mitt liv! Enjoy :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela