tessanwidstrom.blogg.se

Stay Strong And Always Believe In Yourself.

20 årsfest!

Publicerad 2013-09-28 14:17:25 i Allmänt

Åh va skönt det är med lördag! Ligger i soffan och slappar lite ska snart börja fixa mig lite för ikväll blir det 20 årsfest för Julia! :) Ska bli väldigt trevligt och roligt! Party party! Akta dig Julia hihi ;) Igår så var min underbara vän här, vi laga mat och kollade idol, mycket trevligt! Tack gumman! ♥

Vi hörs mer snart igen!

xoxo





sötis!

Vagabond.

Publicerad 2013-09-26 20:14:00 i Allmänt

Åhh nu har jag köpt nya höst skor och jag är supernöjd! :) Köpte dom på vagabond för 1000:- inte så farligt ändå! :) Annars rullar livet på helt okej nu! Fredag imorgon också :D
xoxo
 

Min fina vän!

Publicerad 2013-09-25 19:51:39 i Allmänt

Jag har kommit hem sent alla dagar denna vecka! Alltid haft nåt att göra.. haha men det är kul, idag efter jobbet träffa jag Johanna :) Vi gick på stan och kolla lite sen fika vi, mysigt! Prata massa skit som också behövs ;) Jobbet gick helt okej fick sätta mig på ett nytt eller ska jag säga gammalt projekt.. satt och sålde på det för nästan ett år sen nu. Lite annorlunda och bättre men nej inget jag gillar... aja vi får se vad framtiden har att erbjuda. Nu ska jag se bonde söker fru som börjar igen! Wiiiie :D

xoxo



Tuff dag men superbra slut!

Publicerad 2013-09-24 20:18:28 i Allmänt

Sitter på bussen hem från stan just nu! Mötte upp Amanda efter jobbet, vi gick och käka på brödernas café! Mycket gott :) Snackade massa skit Tack för att du finns vännen ♥ Jobbet kändes riktigt tufft idag usch hände lite saker så nu får vi se vad dom närmaste veckorna kommer se ut. Hoppas verkligen jag kommer in på skolan, ska söka nu så håll tummarna!!

xoxo




22/9-13

Publicerad 2013-09-22 15:27:00 i Allmänt

Kom precis hem från en kläd loppis jag och Johanna stod och sålde men det var inte alls mycket folk och vi sålde inte alls mycket.. lite surt.. men vi får ge det en till chans en annan gång! Det var trevligt att umgås iallafall :) Igår var en trevlig kväll med mycket god mat! Tack mamma och roffa! Blir mer och mer täppt känns skit men så är det ibland. Imorgon börjar jag klockan ett, skönt! :) Nu ska jag äta lite äppelpaj, mums :) Ha en trevlig söndagskväll!Lite bilder från helgen: Supergod citron efterrätt!!! Söta Felicia busade ;) xoxo

Saturday.

Publicerad 2013-09-21 17:44:54 i Allmänt

Hej på er!

Ikväll blir det gäster här hemma hos mamma ska bli trevligt! Äta gott och umgås :) Inget festande blir en vit helg även denna haha börjar jag bli gammal eller? Festar aldrig längre.. får bli bättre på det är ju faktiskt väldigt roligt! ;) Förkylningen håller i sig, har nyst hela dagen blä.. men hoppas jag inte blir värre.
Ha en trevlig lördag finisar!

xoxo



Täppt näsa..

Publicerad 2013-09-20 21:42:31 i Allmänt

Så åkte jag på en förkylning näsan börjar snora :( bihållorna värker och ja har ont och nyser varannan minut.. blä blä! Kul att det inte går över.. Ska iallafall krypa ner i sängen snart och kolla film så somnar jag snart så kanske bihållorna går över lite. God natt!

xoxo

Modern family.

Publicerad 2013-09-19 12:28:04 i Allmänt

Hej på er från sjukstugan..
Ligger i sängen och kollar film och nu ska jag se senaste säsongen av modern family. Älskar den haha! Mår lite bättre idag, tack för det så imorgon blir det jobb igen. Fredag imorgon med skönt! Känns inte så veckan går såå fort -.-

xoxo

Sick..

Publicerad 2013-09-18 17:07:46 i Allmänt

Går hem från jobbet efter lunch tar tempen och har ca 39 graders feber.. blä! Otur vill inte! Får va hemma imorgon så jag verkligen blir frisk! Så är det ibland men sen ska ja inte va mer sjuk detta år! Har världens bästa mamma hon kommer hem från stan med godis och ett paket! Det var ett nattlinne, behövde nytt dom gamla är inte så hela längre haha! Tack mamma älskar dig! ♥

Nu ska jag kurera mig.

xoxo



Tisdag.

Publicerad 2013-09-17 20:54:50 i Allmänt

Hej på er!

Vart inget bloggande igår hade inget att skriva om. Bara vanliga tråkiga saker haha. Inte så jätteroligt att skriva idag heller men måste ju kika in lite och skriva så ni läsare har nåt att läsa ;) Jobbet går lite segt känns som om det är nåt som händer.. på ett negativt sätt.. men vi får se hatar när man inte får reda på saker. Annars mår jag inte heller så bra halsont och bihållorna gör ont.. dumma förkylning! -.- Hoppas det blir bra snart! Nehe nu vart det mycket negativt sorry för det, hoppas nästa inlägg blir bättre.

Ha en bra kväll!
xoxo



Myser med Nimbus och kollar idol :)

Fall down.

Publicerad 2013-09-15 15:42:16 i Allmänt

Sitter just nu och bara slappar i soffan och lyssnar på musik, nya favorit låten är fall down med will.i.am och Miley Cyrus. Den här helgen har gått fort. Jag har inte mått helt 100 har sån värk.. inte kul att vara tjej ibland kan jag säga.. ni fattar nog vad jag syftar på då, brukar aldrig må såhär dåligt av det :( Usch men hoppas det är över ordentligt imorgon när jag ska jobba. Börjar inte förens ett så det är skönt :) Men jag har verkligen fått vila ut denna helg vilket jag behövde!! Tankarna dom slutar aldrig snurra runt i huvudet.. bläää önskar verkligen man kunde styra över sina känslor ibland. Man allt ordnar väl sig i slutändan? Kan kanske äntligen bli ett bra slut, som jag vill? 
 
Ha en bra söndag :)
 
xoxo

Lyxig lördag!

Publicerad 2013-09-14 23:00:38 i Allmänt

Idag har vart en skön lördag. Inte gjort någonting haha. Bara slappat i soffan och kollat spider man med lillebror som blivit lite besatt av spider man haha så söt! :) Sen har vi lyxat till det med trerätters middag ikväll! Blev skagenröra till förrätt och lax till huvudrätt och glace auf four till efterrätt! Mums! :) Imorgon ska jag fixa lite saker och åka till mamma!

Nu ska jag sova, God natt!

xoxo







Trött & sliten.

Publicerad 2013-09-12 19:03:36 i Allmänt

Jag är så trött denna vecka.. vet inte varför jag har känt mig död varje dag? Jobbet har tagit mycket mer på krafterna är vad det brukar av nån anledning.. Underbart med fredag imorgon, kan inte komma bättre. Hoppas ni har mer energi än jag. Den här helgen ska jag sooooovaa!!

Trevlig torsdagskväll på er!

xoxo

One day this pain will make sense to you.

Publicerad 2013-09-11 20:25:51 i Allmänt

Hejhopp!

Torsdag redan imorgon igen.. dagarna går fort fast tiden har gått långsamt på jobbet haha hur går det ihop sig!? Idag har vart en helt okej dag, jobbet gick okej efter jobbet lagade jag bacon och purjolök paj till pappafamiljen :) Den vart god och det tyckte dom med (y) Nu tittar jag på idol och min favorit har redan gått vidare, Sakib! Heja! Det va lite om min dag bara :)

Vi hörs snart igen!

xoxo



Du är en av få :*

Publicerad 2013-09-10 22:18:50 i Allmänt

Denna dag började inte så jättebra.. jag försov mig ett timme men kom bara några minuter sen till jobbet som tur va! Stress stress.. kände mig off hela dagen orkade typ inte bry mig om nåt? Brukar inte va sån men alla har ju sina dagar.. dagen vart iallafall bättre :) Träffade Amanda efter jobbet vi tog en fika och prata och skratta mycket! Älskar våran humor, ingen/inget slår den!! Du är underbar person och är så glad att du är min vän, du är en av få, loveyou! ♥ Har precis gjort plankan för idag puh det är jobbigt har börjat få träningsvärk med haha me like (Y)

Sov gott finisar!

xoxo



Plankan!

Publicerad 2013-09-09 21:50:44 i Allmänt

Puuhh helt slut haha ja och mamma har börjat köra en utmaning om plankan att man ska köra den i 30 dagar och tiden ökas för varje dag! Idag var det dag 9 och man körde i 1 minut! Herregud helt anfådd haha men klara att stå hela tiden (y)

Kom nyss hem med från jobbet, jag jobba kväll idag och det gick bra :) Lite bra att variera tänkte jag! Imorgon blir det att jobba dag som vanligt sen ska jag träffa min fina vän Amanda, längtar ♥ Nu ska jag gå och sova!

God natt!

xoxo



Ska ni testa? ;)

8/9-13 black and silver nails.

Publicerad 2013-09-08 21:17:19 i Allmänt

Då har denna helg gått.. känns som helgen vart lång för en gångs skull!! Hunnit med att ha tjejkväll, gå på bio, vart i skogen och letat lingon, hitta inga dock :( så vi åkte hem. Efter vi kom hem så kom Jossan och vi har vart hela dagen och solat, kollat film och snackat massa skit ;) Haft en mycket trevlig helg! Tackar för det :) Imorgon börjar jag inte förens klockan ett, ja ska jobba kväll faktiskt tänkte att det skulle va lite bra att göra lite olika.. Då slutar jag nio på kvällen. Känns underbart med sovmorgon hihi (a) Fixade naglarna nyss experimenterade lite fick inspiration av kissie som gjorde ungefär såna här för ett tag sen så gav ja mig på att försöka.. helt okej nöjd med resultatet!

Måste bara säga att filmen jag såg igår på bio (The Conjuring) den va riktigt bra men läskig jag fick rejäla rysningar vissa gånger.. men det är så det ska kännas när man ser skräckfilm! Rekommenderar den verkligen!! om ni vågar.. ;)

Vi hörs i veckan, nu lite bilder från helgen:









7/8-13 The Conjuring.

Publicerad 2013-09-07 18:06:22 i Allmänt

Sitter på altanen i den underbara solen som fortfarande värmer som bäst! Kan inte tro att Sverige kan ha det så här underbart! Håll i dig några veckor till :) Idag har vart en slappdag, vakna upp hos Johanna efter våran tjejkväll igår med Sandra också, snackade om allt och kolla lite film och åt mycket gott :) ♥ Ikväll blir det att äta grillat hos pappa sen senare blir det bio med Jossan! :) Ska se The Conjuring... haha ska vara riktigt läskig! Ja blir sällan rädd för skräckfilmer så får se vad den här har för effekt.. :) Ska bli kul!

Ha en bra lördagskväll!

xoxo



5/9-13 Tandvärk & Träningsvärk.

Publicerad 2013-09-05 22:05:48 i Allmänt

Åhh har en sån där dum visdomstand som växer ut och gör jäääätteont :( Kan inte tugga på vänster sida.. ajaj hoppas det går över! Träningsvärk har jag också och kommer få ännu mer! Träna indoor walking idag, första gången på ca 4 månader :$ haha skönt men jobbigt! Känner redan av träningsvärken.. haha! Imorgon blir det att träffa två fina vänner på en myskväll, längtar jag till! ♥ Nu ska jag sova och ja kommer sova gott inatt! :) Btw det inlägget ja la ut igår, apropå det känns det mycket bättre, fick en förklaring! Känns bra och du vet hur mycket jag tycker om dig. Jaja God natt! :)

xoxo



Ni kallar er vuxna?

Publicerad 2013-09-04 20:06:52 i Allmänt

Ja blir så ledsen får en klump i magen, väljer att stanna ett tag till men vad får jag när man meddelar det? Jo ett hånskratt rakt i ansiktet! Ja har ångrat mig.. blir inte kvar många dagar till. Har lust att skriva SÅ mycket, men jag ska inte, kan få skit då och det känns onödigt. Tänk bara på att människor såras!!

xoxo

3/9-13 Tisdag.

Publicerad 2013-09-03 19:53:18 i Allmänt

Nu är jag mätt, mamma och jag laga broccoli och kassler gratäng! Riktigt gott :) Nu ligger både mamma och jag i soffan och slappar ska se idol snart! Älskar när dom väljer ut deltagarna haha så kul att höra alla dåliga ;) haha! Annars har dagen vart helt okej! Känner mig sådär lite täppt och huvudvärk lite halsont också.. usch hoppas jag klarar mig! Inte bli sjuk igen. Vi hörs!

xoxo



Saknad vän!

Publicerad 2013-09-02 22:17:03 i Allmänt

Hade en jättemysig eftermiddag med Jonna! Åt thaimat, mums! Vart mycket prat och skratt också såklart! :) Va alldeles för länge sen det hände får vi bli bättre på!! Tack för en trevlig eftermiddag ♥



Yummi (:

2/9-13 Mysig helg!

Publicerad 2013-09-02 19:55:51 i Allmänt

Hade en jättetrevlig och mysig helg med syster och Jossan! :) Skrattade mycket, åt gott, såg på film hade det super! Skönt att komma iväg lite sådär över en helg! Tack finisar! ♥

Idag var det ju måndag och ny vecka... ja har ett val att göra vet inte hur det blir än.. får se.. bläää hatar när man inte vet vad man vill.. Jobbet gick bra iallafall bra start på veckan! Efter jobbet mötte jag upp Jonna vi gick och käka på en thai restaurang, mums! :) Nu ska jag duscha och sen mysa ner mig i soffan.

Lite bilder från helgen:








Värdens finaste och bästa syster , loveyou ♥
xoxo

Om

Min profilbild

20 år jobbar inom telemarketing. Läs om min vardag och allt annat som händer i mitt liv! Enjoy :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela