tessanwidstrom.blogg.se

Stay Strong And Always Believe In Yourself.

On the road!

Publicerad 2013-08-30 18:37:12 i Allmänt

Just nu sitter jag och Jossan på bussen till Örebro :) Ska bli jätteskönt att komma bort i helgen! Tar då en blogg paus hörs nästa vecka! Ha en superbra helg finisar!

xoxo



29/8-13 Du lämnar mina tankar mer och mer.

Publicerad 2013-08-29 22:08:58 i Allmänt

Fredag imorgon :D Åhh så skönt det ska bli! Att få åka till syster med Jossan, underbart att komma bort lite :) Slippa tänka på allt som känns skit. Jobbet går som vanligt, upp och ner. Efter jobbet kom ja hem och städa lite lyssna på bra musik som gör mig glad :) Sen prata jag med min fina vän Johanna, tack för att du finns ♥ Nu ska sova hoppas jag kan det såå mycket tankar just nu men dom får komma fram en annan dag.

God natt världen!
xoxo





Bättre bilder på nya skjortan! Jätteskön, gillar den mycket :)

28/8-13 Nytt i garderoben!

Publicerad 2013-08-28 22:42:11 i Allmänt

Redan torsdag imorgon då.. förvånar mig inte att veckan gått snabbt.. som vanligt. Idag har jag jobbat då som alla andra dagar gick helt okej. Efter jobbet mötte jag upp Johanna, en saknad vän! Gick på stan en sväng och käka lite :) Köpte ny skjorta på hm hihi shopping tarmen drar lite känner jag (a)
I helgen ska jag och Jossan hälsa på syster min i Örebro :) Ska bli jättekul! Komma bort från norrpan och allt, vääldigt skönt! Nu ska jag sova vi hörs!

God natt!



Skjorta hm 249:- (lite dålig bild, ber om ursäkt)

Att lyssna på magkänslan är ofta väldigt klokt.

Publicerad 2013-08-27 19:23:15 i Allmänt

Jag är helt slut om dagarna.. vet inte varför? Jag är så trött när jag kommer hem efter jobbet. Jag tror det kan bero på att jag behöver träna mer. Men nu cyklar jag till och från jobbet tar ca 15 min enkel väg och jag blir trött haha så jag tränas väl då? ;) Men jag vet inte men en person som betyder mycket för mig just nu, du suger min energi något enormt, jag funderar och vill veta vad du vill! Jag vill, vill du? Magkänslan känns så bra från mitt håll. Behöver svar.

Nu ska jag duscha sen gå och lägga mig på soffan!

xoxo



26/8-13 Do you wanna be mine?

Publicerad 2013-08-26 19:04:07 i Allmänt

Då har denna måndag gått.. va en helt okej dag.. jobbet gick inte så värst bra men berodde på flera anledningar. Annars är ju vädret helt underbart, någon som sa att sommaren va över? FEL! Den håller i, tack för det :D Plockade lite plommon nyss vi har hur många som helst! :0 Helt sjukt får ta med till jobbet och bjuda på! :) Nu ska jag njuta av kvällen så hörs vi snart igen!

xoxo





Titanic!

Publicerad 2013-08-25 19:27:51 i Allmänt

Åh Titanic utställning var underbar! Så intressant och häftig och även mycket sorgligt! Jag va fick lite tårar ibland.. usch så hemskt :( Men har ni inte gått på den så gör det! Rekommenderar jag verkligen :) Det tog ca 1 och en halv timme. Sen efter det så fika vi lite :) Nu är jag hemma igen och har ätit lite ska väl kolla tv sen fixa sig inför ännu en jobb vecka.

Vi hörs!
xoxo











25/8-13 Lyxig lördag!

Publicerad 2013-08-25 10:56:46 i Allmänt

Godmorgon!

Har precis ätit frukost och nu vart jag lat igen och la mig i soffan haha! Lite trött är man såhär på söndagen.. Igår så vart det en lyxig lördag! Jag, Mamma, Roffa och Ann va ute och åt god mat! Va ute på stan lite också, mycket trevligt :) Idag blir det att gå på stan sen gå till Titanic visningen :D Älskar Titanic så ska bli mycket intressant!

xoxo











Mammas jättegoda drink, grasshopper!



24/8-13 En vän för livet! ♥

Publicerad 2013-08-24 12:37:17 i Allmänt

Hade en jättetrevlig kväll igår med bästavännen Amanda! Vi åt tacos och sen bubbla vi och såg skräckfilm och svulla i oss chips ;) Mums! Så snacka vi om allt och inget verkligen, tack för att du finns! ♥ Jobbet gick väldigt bra igår med (y) tack för det! Idag blir det lungt har inget att göra ikväll -.- segt men får sysselsätta mig på nåt sätt! Hoppas ni får en roligare lördag än jag! :)

xoxo









22/8-13 You make me smile.

Publicerad 2013-08-22 18:19:06 i Allmänt

Kom nyss hem från jobbet, cykla idag och tar ca 20 min enkel väg. Jag är inte helt frisk än kände jag när jag cykla, kroppen är inte 100% .. helt död hahah. Jobbet gick bra idag iallafall! Och just nu är jag helt själv hemma. Skönt! Pappa och Sandra är på Gotland och har det bra så då får jag vara hus och kattvakt! :) Imorgon ska fina Amanda komma hit och vi ska ha tjejmys och äta gott och se film och bara snacka! ♥ Nu ska jag äta lite vi hörs. Ha en trevlig torsdag :)

xoxo



20/8-13 Ännu en dag hemma..

Publicerad 2013-08-20 16:37:50 i Allmänt

Jahopp vakna med feber imorse med så fick va hemma idag också.. lika bra så jag verkligen blir frisk! Men imorgon blir det jobb igen, kan inte va hemma mer nu. Man får bita ihop ibland och köra på ändå. Dagen har bestått av att sova och se filmer. Har sett "This is 40" hahah klockren film rekommenderar jag verkligen! Såg även den Svenska filmen små citroner gula tror ja den hette också väldigt bra! Sen såg ja yrrol den svenska klassikern hahaha ;) Nu ska jag fixa lite saker sen sova tidigt ikväll!

xoxo



Mamma kom hem med godis! Tack bästa du ♥

19/8-13 Sjuk.

Publicerad 2013-08-19 12:59:05 i Allmänt

Jahopp då vakna man med svullen hals och feber -.- Usch har inte tid att bli sjuk.. men jag hoppas verkligen jag kan jobba imorgon! Ligger just nu i sängen och kollar på tv och halv sover. Jättesugen på en påse smågodis men ja orkar inte gå till affären... Vi hörs snart igen ha det bra och hoppas ni håller er friska!

xoxo



18/8-13 Augustifest.

Publicerad 2013-08-18 18:27:00 i Allmänt

Haft flera jättebra, trevliga, mysiga och roliga dagar! Vi har haft augustifest i Norrköping nu från i onsdags. Jag va på rix fm festival i torsdags med Amanda vi lyssna lite sen gick vi till en bar och tog några öl :) Sen såg vi fyrverkerierna. I fredags så var jag, Jossan, Sandra och Krille hos Johanna och Simon, vi drack lite och snacka innan vi drog ner till stan och marknaden och tivolit :) Johanna, Sandra och jag åkte virvelvinden haha var tio gånger värre när man va liten glad i hatten haha mycket roligt ;) Igår så var jag och fira Sandra som hade kräftskiva/20 årsfest/flyttfest! Mycket trevligt och roligt! Men blev inte så sent för min del igår jag har jobbat 12-18 idag så kom nyss hem. Det gick bra även fast jag har blivit sjuk... usch mår inte alls så bra kallsvettas ibland och är jättetjock i halsen.. får kurera mig och hoppas jag kan gå till jobbet imorgon!Här kommer bilder från dom här dagarna: Fredags: Lördags: födelsedagsbarnet fick lapdance av killarna ;)

14/8-13 Mörkbrun/röd.

Publicerad 2013-08-14 23:37:26 i Allmänt

Då har precis Amanda åkt hem för kvällen! Hon kom hit runt sju och färga mitt hår! Vart superbra, tack snälla gumman! ♥ loveyou! Sen åt vi mat och såg skräckfilm, den va inte alls så läskig. Batterfly room tror jag den hette, ganska ny film, faktiskt bra! Rekommenderar jag :) Sen vart det mycket skratt haha förlängde nog mitt liv med några dagar tror jag haha! Nu ska jag sova så jag är pigg till jobbet imorgon sen efter ska jag på rix fm och gå på augusti festen lite! :)

God natt världen!
xoxo



Syns inte jättebra på bild men det vart superbra!

Mina fynd!

Publicerad 2013-08-13 18:42:50 i Allmänt

Hej!

Här kommer bilder på det jag köpte igår på Ullared! :) (jag tror jag fått med allt..)


Jättecoolt nagellack som är små pärlor! Kaviar heter det. Här är en bild:










Jättehäftigt sak, en handduk som ska torka håret snabbare och mer skonsamt!



Så ska jag bli röd/brun hårig!


















Ny jacka :)



En ny regnjacka köpte jag med!

12/8-13 Gekås, Ullared!

Publicerad 2013-08-12 17:21:50 i Allmänt

Sitter just nu i bilen påväg hem från Gekås och Ullared :) Har vart en mycket trevlig dag med mycket shopping! Är jättenöjd med allt! Handla allt möjligt, ska ta kort när jag kommer hem så ska ni få se :) Man är lite seg nu först upp klockan fyra sen har man gått inne på gekås i ca 6 timmar haha hur orkar man? ;) Vart några tusenlappar som försvann men jag köpte nödvändiga saker, iallafall nästan allt ;) hihi! Vi hörs snart igen med bilder på allt mitt shoppande!

xoxo



Presenter!

Publicerad 2013-08-10 20:38:47 i Allmänt

Har fått massa fint från Grekland av mamma, roffa + morfar :) Tack snälla! ♥ Åh det gör lite ont i mig att jag inte var med och fick träffa min släkt! :( Men kommer fler gånger! Idag lagade jag och Ann paj tills dom kom hem, vart jättegott! Nu är jag hemma och bara slappar! Kollar på mina presenter och luktar ihjäl mig på min nya parfym, luktar awesome!

Vi hörs!
xoxo











Godaste kinder äggen någonsin!!!







10/8-13 Välkomna hem!

Publicerad 2013-08-10 10:19:05 i Allmänt

Godmorgon!

Vakna för en stund sen bara! Skönt att få sova ut lite :) Ska strax gå upp och städa lite för sen runt ett så ska jag möta upp Ann för vi ska åka och handla mat som vi ska bjuda mamma, roffa och syster på när dom kommer hem! Äntligen kommer mamma och roffa hem igen saknat dom! Så det blir en trevlig lördag! :)

Igår var Linda här en stund på kvällen vi satt och pratade om allt möjligt ;) Mycket trevligt!! Nu måste jag gå upp och börja fixa lite, ha en bra lördag!

xoxo



Jag & Linda igår!

8/8-13 Purple nails.

Publicerad 2013-08-08 21:38:29 i Allmänt

Asså är det bara jag eller springer veckorna iväg!? Redan fredag imorgon vet att jag sagt det tidigare men ärligt hur fort går inte tiden.. Snälla sakta ner lite! Det är ju skönt med fredag såklart va ledig i några dar ;) jag är ledig på måndag med får då ska mamma, syster och jag till Ullared! :D Shopping!! Sen så kommer ju mamma hem på lördag igen! Livet känns faktiskt bra nu känns som om saker rullar på ganska bra :) Nu ska jag gå och sova!

Vi hörs snart igen!

xoxo



7/8-13 Livet känns bra

Publicerad 2013-08-07 22:11:31 i Allmänt

Hej på er eller godkväll kanske jag ska säga :) Ligger just nu i sängen och ska sova är såå trött! Fick inte mycket sömn inatt ca 5 timmar för nån idiot ringde vid ca 00.20 på hem telefonen :0 Hann inte svara så sökte upp nummret men ja kände inte igen namnet.. måste vart nån som ringt fel men ja vart skit sur och sen kunde jag inte somna förens 2 typ -.- idiot! Jaja jobbet gick jättebra idag iallafall, woho! Det behövdes :) Men börjar sakna mamma jättemycket nu! Hon har vart borta nu i ca 2 veckor.. men hon kommer hem på lördag :D wiiie!

Sov gott!
xoxo

Allt har en mening.

Publicerad 2013-08-06 22:04:01 i Allmänt

Nu har jag bestämt mig och sagt vad jag vill. Det var ett tufft beslut som jag gått och grubblat på i ca en månad.. men jag känner mig lättare och jag har tagit rätt beslut. Det kommer att ordnar sig, allt har en mening.




xoxo

5/8-13 Hur svårt kan det va att få ut dig ur mitt huvud?

Publicerad 2013-08-05 20:59:03 i Allmänt

Puh, nu är jag trött kom hem för ca en timme sen bara. Jobba som vanligt och efter jobbet gick jag på stan med Sandra och Johanna sen gick vi och käka på wayne's mycket gott :) Tack tjejer för en trevlig eftermiddag, har alltid lika roligt med er :) ♥ Nu ska jag kolla tv och sen sova tidigt idag.

Jobbet gick inte sådär jättebra idag.. åhh har så mycket tankar och funderingar på hur jag vill göra, med flera olika saker.. svårt ibland.. Me not like :/ Men allt löser sig väl i slut ändan?

xoxo





mums!!



H&M 99:-



Letat i evigheter efter en vit t-shirt som inte är fööör genomskinlig! gina tricot 129:-

Great Sunday!

Publicerad 2013-08-04 21:24:10 i Allmänt

Sitter och kollar på filmen som går på femman haha älskar såna filmer! Så proppar jag i mig popcorn också, mums ;) Har haft en mycket bra söndag! Träffade Sandra så vi drog till smultronstället och sen åkte vi och bada sen en sväng till Mirum :) Tack för en mysig dag! Nu är jag hemma hos mamma igen i min ensamhet, så himla skönt! Imorgon är det jobb igen känns inte så kul den här helgen behöver aldrig ta slut! Men jag är där för att jobba och tjäna bra med pengar! Tänka positivt :) Imorgon blir det att träffa Johanna och Sandra med efter jobbet! :D

Ha det bra!
xoxo









4/8-13 Söderköping.

Publicerad 2013-08-04 11:40:48 i Allmänt

Sitter just nu och väntar på att Sandra ska komma och hämta mig så drar vi till Söderköping och smultronstället! Hoppas kön inte är en mil lång... haha! Ska bli väldigt trevligt :) Igår var vi och bada va ju ca 30 grader igår :0 så skönt! Sen åkte vi hem till familjen Sjöman, jättemysigt och trevligt! :) Imorgon är det jobb igen.. vill inte att helgen tar slut!

Ha en bra söndag!

xoxo





Besviken.

Publicerad 2013-08-02 15:00:35 i Allmänt

Vissa saker gör en så besviken.. man sköter sig och går under era regler men det har hänt för många gånger.. jag är bara besviken. Ni är underbara allihopa men ibland blir man irriterad.

2/8-13 Augusti.

Publicerad 2013-08-02 08:40:09 i Allmänt

God morgon på er!

Jag är skit trött idag, känns som jag är bakis lite? Haha jag va ute på en after work med Amanda och tog bara en öl och en cider men jag är väl känslig.. haha! Hade jättetrevligt, vi snacka massor och åt och drack gott :) Tack gumman för att du finns! ♥

Skönt med fredag idag!! Ikväll kanske det blir after work med jobbet, trevligt :) Annars har veckan vart båda upp och ner.. min magkatarr mår fortfarande inte bra.. Men jag hoppas det går över snart! Fick ett positivt besked från jobbet igår iallafall, tack för det! :)

Nu ska jag bege mig mot jobbet, vi hörs ha en trevlig fredag :)

xoxo







Om

Min profilbild

20 år jobbar inom telemarketing. Läs om min vardag och allt annat som händer i mitt liv! Enjoy :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela