tessanwidstrom.blogg.se

Stay Strong And Always Believe In Yourself.

30/5-13 Tre rätters en torsdag.

Publicerad 2013-05-30 23:03:02 i

Hej!

Jag skulle nog inte behöva äta på fjorton dar känns det som haha! Mamma, , roffa och jag var bortbjudna på mat idag hos en Marie-ann en vän till mamma. Vi fick mycket god mat, tre rätters är inte illa en torsdag! ;) Väldigt trevligt! Nu ligger jag i sängen och ska snart sova! Hoppas på att jag är piggare imorgonbitti, vet inte vad det är med mig men jag kommer inte upp på morgonen?! Behöver seriöst nån som drar upp mig asså! Sjukt aldrig vart såhär morgontrött.. Aja hoppas det går över?

Annars gick jobbet väldigt bra idag! Måste gå ännu bättre imorgon helst, men får döda mig själv lite ;) Imorgonkväll ska jag träffa Johanna, Sandra och Linda vi ska ha tjejmys :) ♥ Sen innan det ska jag också gå och kolla på norrköpings bal! Min fina vän Amanda ska gå så ska bli kul att se henne :)

God natt världen!

xoxo



29/5-13 u make me smile

Publicerad 2013-05-29 22:28:08 i

Hello!

Nu är jag helt slut! somnar vilken sekund som helst haha! Jobbade idag som vanligt va en seg dag idag på jobbet mycket telefonsvarare... inte många sälj idag inte.. men men! Efter jobbet så träffa jag Sandra och vi tog en långpromenad i lindö! Det var skönt :) Sjukt att det redan är torsdag imorgon!? Vart tog de här 3 dagarna vägen? :0 Aja skönt med helg snart igen iallafall och då är det ju juni med :D Underbart!

Ska sova nu vi hörs!

xoxo



28/5-13 En stor suck!

Publicerad 2013-05-28 20:39:09 i

Hej.

Livet kunde kännas bättre eller det borde kännas bättre? Men det gör inte det.. hänt lite tråkiga saker med två av mina förra arbetskamrater, dom fick sluta vilket känns skit!! Önskar jag var chef så jag kunde ha kvar dom! ♥ Annars har en väldigt bra sak hänt som jag länge velat, fick kontakt med dig som ja önskat! Men nej vet inte känner mig bara... vet inte.

Jobbet gick sådär idag, va lite nere hela dagen ville bara hem, Linda fick åka tidigt med för hennes son slog sig på dagis så hon va inte där på hela dagen, det va inte kul alls :( Nej ska sluta skriva så negativt men man behöver det också ibland..

Efter jobbet iallafall så träffa jag Johanna och vi åt sallad och prata lite, va kul att träffa henne igen va ett tag sen! Sen shoppa jag ett par jeans och två t-shirtar :) Tröst shopping kallas det.. ;) Nu ska jag snart gå och sova helt slut!

Vi hörs! xoxo



gina tricot 149:-



båda från gina tricot. Tröja 149:- Jeans 299:-

27/5-13 Du får mig att le

Publicerad 2013-05-27 19:33:56 i

Hej!

Åh nu är jag mätt efter en god middag, kycklinggryta vart det! Mums :) Nu blir det chokladpudding till efterrätt, hihi! Jobbet gick bra idag, lite måndags seg bara men det får man väl va? ;) Hoppas jobbet går lika bra imorgon med! Igår vart en lugn dag va hemma och fira lite morsdag :) Bakade kladdkaka till mamma och hon fick i present av mig att vi ska gå på bio! :)

Nu ska jag äta efterrätt, vi hörs snart igen :)

xoxo



25/5-13 Finaste arbetskamraterna

Publicerad 2013-05-25 22:46:16 i

Hejsan!

Igår va vi ju och körde tre kamp med jobbet, eller några av oss iallafall :) Hade jättetrevligt, mitt lag vann såklart, bästa!! Haha men det var en väldigt bra kväll :) Idag var man sådär lite halv seg..

Imorgon hoppas jag att jag mår bättre ska sova nu snart är såå trött så får vi se vad söndagen har att erbjuda :) Vi hörs senare :)

xoxo



Linda & jag från igår!

23/5-13 Redan torsdag?!

Publicerad 2013-05-23 19:39:07 i

Hello!

Jag blir nästan rädd så fort dagarna springer iväg.. redan fredag imorgon :0 vart tog denna veckan vägen liksom... aja skönt med fredag imorgon iallafall ;) Då blir det att köra 3 kamp med jobbet sen äta mat också, ska bli mycket trevligt :) Hoppas mitt lag vinner!! Det är bowling, minigolf och biljard. Jag kan verkligen inte spela biljard så det får vi se hur det går .. haha!

Jobbet gick helt ok idag.. men efter jobbet så träffa jag Jonna :) Vi åt thaimat, mums! Sen åkte vi en sväng för Jonna fick körkort häromdagen :D Så duktig!

Vi hörs snart igen! :)

xoxo



22/5-13 Du är alltid i mina tankar.

Publicerad 2013-05-22 21:29:25 i

Hello!

Nu är jag trött ska snart sova! Jobbet gick sådär idag.. va segt men men hoppas det blir bättre imorgon :) Efter jobbet så åkte mammsen och jag till Ingelstad och jag shoppa nya ballerina skor :) Även silkesdroppar! Sen så åt vi mat där också, mys!

Imorgon blir det jobb som vanligt, sen ska jag träffa Jonna! Ska bli kul va ett tag sen nu.. vi ska äta thaimat, mums :) Nu ska jag borsta tänderna sen gå och sova!

xoxo



Från skopunkten, 249:-

21/5-13 Tisdag!

Publicerad 2013-05-21 21:07:05 i

Hejsan!

Helt slut nu, har tränat indoor walking. Gick bra faktiskt :) Det var varmt bara och jobbigt, men det ska det va ;) Jobbet gick helt okej idag, gick sämre igår.. men ibland gör de det. Annars har det inte hänt så mycket.. Imorgon blir det nog invigningen av systemet hihi :) Kommer va nervös haha! Linda ska va med iallafall, tur ;)

Börjat läsa eldvittnet av kepler herregud man blir ju fast direkt!! Dom böckerna kan jag verkligen rekommendera! Nu ska jag läsa lite vi hörs :)

Xoxo



19/5-13 Hoppas du ger mig en chans.

Publicerad 2013-05-19 12:01:15 i

Hello!

Har precis duschat så det var skönt! Härlig söndag idag, vädret är varmt men kvavt och molnigt. Regnar inte iallafall kommer säkert senare -.- men ska träffa Amanda snart så det ska bli mycket trevligt! Saknar henne va längesen vi sågs nu.. Så vi lär ha mycket att prata om ;)

Igår var jag hos Jossan hela dagen, vi nörda the sims! Har inte spelat det på evigheter haha så det var väldigt kul! Fick reda på att the sims 4 ska komma under nästa år!! Sims är det enda spelet jag verkligen nördat i cirka 12 år nu haha älskar det! Måste köpa en dator så jag kan spela det ;) Vi såg även esc, tyckte Danmark var bra faktiskt! Grattis till Danmark :) Nehe nu ska jag fixa mig sen möta upp Amanda! Ha en bra söndag för det ska jag :)

xoxo

17/5-13 Heeelg!!

Publicerad 2013-05-17 16:56:39 i

Hello!

Gud vad skönt med helg! Jobbat på bra den här veckan har faktiskt jobbat över både i onsdags och igår! Det gav bra resultat :) Idag gick det sämre men jag va såå trött men gick ändå helt okej för att va död typ haha! Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kommer slockna tidigt haha! Imorgon blir det att träffa min älskade vän Josefine! Va evigheter sen vi sågs :( Så imorgon blir det tacos, snacks och melodifestivals mys! ♥

Vi hörs! :)

xoxo





16/5-13 underbara väder!

Publicerad 2013-05-16 08:41:10 i

Godmorgon!

Härligt väder här i Norrköping idag! Klockan är bara nio snart och det är 22 grader i solen!! Idag blir det jobb som vanligt! Vi hörs senare! :)

xoxo



14/5-13 I just wanna.

Publicerad 2013-05-14 20:15:30 i

Hejsan!

Va kallt det är i Sverige.. burr vänjer mig snart ;) hehe. Har gått bra på jobbet för mig igår och idag, känns bra! :) Känner mig lite seg bara.. lite saker som tynger ner en men men dom ljusa dagarna kommer snart, har jag en känsla av ♥

Efter jobbet gick jag på stan en sväng med fina Linda! :) Mycket mysigt! Nu ska ni få en bild bomb från Turkiet, ENJOY :D

Vi hörs snart igen!

xoxo































































Underbar resa!!! ♥

Bra födelsedag! ♥

Publicerad 2013-05-12 20:35:59 i

Hej!

Nu slår min trötthet till, har vart pigg hela eftermiddagen men nu däckar jag vilken sekund som helst, haha! Men har haft en mycket trevlig och mysig eftermiddag med fina tjejer! Vi satt oss i vasaparken och picknicka lite :) Sen gick vi och köpte glass på halvars, mums! :) Så blev en mycket bra födelsedag.

Nu ska jag borsta tänderna sen soooova! Så är det dags för jobb igen imorgon.. känns både roligt och segt haha alltid skönt att va ledig ;)

Xoxo


12/5-13 20 år!!

Publicerad 2013-05-12 12:11:51 i

Hejsan!

Idag är det min födelsedag! :) Hela 20 år ska man fylla. Hejdå tonåren du har vart bra! Denna dag känns så låååååång.. inte sovit ordentligt sen igår natt.. bussen kom ju till hotellet klockan 01:00.. så gick flyget 05:10 så har knappt sovit något så är lite borta och flummig idag haha! Resan har vart superbra! :D Tack snälla Pappa och Sandra! ♥

Senare ska jag träffa Johanna och Sandra på eftermiddagen! Ska bli mycket mysigt och trevligt, hoppas vädret håller i sig så blir det picknick :) En bättre födelsedag kunde jag inte få! Ska fräscha till mig lite snart sen ta cykeln in till stan! Vi hörs snart med bilder från resan.

xoxo


11/5-13 Inte tonåring länge till..

Publicerad 2013-05-11 20:00:10 i

Hejsan!

Sitter just nu i lobbyn och surfar lite! Ska väl snart gå upp på rummet och sova lite, men ska ju åka vid 01:15 med bussen till flygplatsen. Så blir väl mer en powernap.. lite segt men men hoppas taxfreen är öppen :) Vädret har vart sådär idag regnt, lite kallt molnigt och även sol! Va på marknad en stund, det var trevligt :) Köpte två sjalar! Kommer sakna Turkiet! Har vart en superbra vecka och hotellet har vart jättebra :) Bilder från veckan kommer senare!

Imorgon blir jag 20 år också! Shit haha! Tonåren är förbi, sjukt..

Vi hörs! :)

xoxo

10/5-13 Redan fredag :(

Publicerad 2013-05-10 21:01:26 i

Hejsan! :)

Åhh vad tiden går fort när man har roligt... ska redan åka hem imorgon natt! Känns tråkigt men ändå lite skönt. Saknar mina fina vänner där hemma, och mammsen såklart ♥ Idag har vi legat vid poolen hela dagen så skönt :) Brände mig dock rejält på överarmarna :S ajaj.. Fy mig, måste va försiktig! Annars har jag fått färg inte blek längre (y) hihi! Imorgon säger vädret att det aka regna hoppas inte, det kan dra över inatt tycker jag!! Bussen går 01:15 från hotellet imorgon natt.. segt.

Ikväll så åt vi på restaurang, firade min födelsedag lite i förskott! Fyller ju fan 20 år på söndag!! :0 haha känns konstigt att siffran ska börja på 2.. haha men ändå skönt!
Vi hörs hemma i sverige igen! Ha det bra :)
xoxo





Min mat och utsikt från restaurangen :)

8/5-13 Röda armar...

Publicerad 2013-05-08 20:27:36 i

Halloj! :)

Sitter just nu och slappar lite, idag har vi åkt båt på en flod och fått sett lite av Turkiet :) Det var trevligt, blåste lite mycket bara men men.. Lite färg har man börjat få efter 3 dagar! Bränt mig lite på armarna -.- Så lätt hänt men ska skärpa mig nu! Smörja smörja!! Imorgon blir det en hel dag vid poolen, sola och bada och bara va :D underbart! Dagarna går lite snabbt bara men är ju tyvärr så.. 3 hela dagar kvar iallafall :) Ska njuta massor.

Här kommer lite bilder från båtturen idag ha det bra!







Njuter till max!

Publicerad 2013-05-06 20:41:16 i

Hej på er!

Åh det är så varmt och skönt här klockan är 21.30 nu och det är ca 25 grader! ahhh så skönt! Idag har vi legat vid poolen och stekt. Sen innan middagen gick vi och kolla lite hitta massa gamla byggnader och ruiner :) Väldigt häftigt! Nu sitter jag i lobbyn och njuter! Ska väl snart gå och sova haha man blir trött av värmen!! Imorgon blir det nog stranden, ska bli kul. Brände mig liite på armarna idag.. (a) smörjde mig men nej solen är stark mot mina vinter bleka kropp!

Lite bilder från dagen! Vi hörs, ha det bra för det ska vi :D













Framme i 30 graders värme!

Publicerad 2013-05-05 19:45:52 i

Hej!
Avnjutit en god middag, kollat lite runt hotellet :) Såg två söta kameler hihi! Kom fram till hotellet vid halv fem turkisk tid då, är en timme före er i sverige. Vi hann bada lite i poolen med det va skönt :) Imorgon ska vi sola och bada massor och bara njuta! Skönt att slippa söndagsångesten.. haha! Lite bilder från idag! Vi hörs senare i veckan :)







5/5-13 Turkiet here we come!!

Publicerad 2013-05-05 07:19:58 i

Hej!!

Nu sitter vi på flygplatsen och väntar på att få stiga ombord på planet! Att flyga är ingen höjdare men får tänka att vi landar i varmt skönt land! ;) Längtar tills vi kommer fram till hotellet! Såå underbart :) Ska njuta något fruktansvärt mycket och koppla bort jobb och allt sånt i veckan! Jag kommer ha wifi på hotellet så kan blogga lite under veckan :) Vi hörs i Turkiet!







Finare vän får man leta efter!

Publicerad 2013-05-04 22:00:36 i

Hejsan!
Har haft en super mysig eftermiddag/kväll med Johanna, köpte chips och godis som vi svulla i oss haha mums! ;) Pratat massor och skrattat! Du är guldvärd gumman! ♥ Nu ska jag packa det sista sen gå och sova. Vi hörs imorgon :) Natti!



xoxo

Resfeber!

Publicerad 2013-05-04 10:36:33 i

Hejsan!

Jag börjar få resfeber mer och mer nu, imorgon kl. 08:45 går flyget, woho! Ska bli så underbart att få vandra runt och sola i ca 30 graders värme ;) Väskan är snart färdig packad ska bara ner med det sista.

Senare idag ska jag träffa Johanna, ska bli mys :) Får se vad vi hittar på och hur vädret ska bli.. Nehe nu ska jag fixa lite vi hörs innan vi åker imorgon!

Xoxo



1/5-13 bästa månaden!

Publicerad 2013-05-01 12:12:36 i Allmänt

Hejsan!
 
Glad 1 maj på er! Härligt väder ute med, kan inte bli bättre ;) Igår vart det lungt valborgsfirande va hos några och spela spel och prata, va hemma redan vid tio va så trött haha men det är underbart att vara ledig idag! Det uppskattas :) Blir bara så dagvild känner jag! Känns som lördag idag ?! Snart ska jag ner på stan och kolla på första maj tåget här i Norrköping med trevliga människor :) mys! Sen får vi besök ikväll ska bli trevligt. Hade en superbra helg med har försökt uppdatera men min blogg har bråkat med mig -.- så kan inte lägga upp bilder.. aja det får bli en annan dag :) 
 
Xoxo

Om

Min profilbild

20 år jobbar inom telemarketing. Läs om min vardag och allt annat som händer i mitt liv! Enjoy :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela