tessanwidstrom.blogg.se

Stay Strong And Always Believe In Yourself.

27/6-13 HEJ!

Publicerad 2013-06-27 20:45:00 i Allmänt

Förlåt för dålig uppdatering, har haft annat att göra, har gjort nånting ända sen i fredags förutom igår, då tog jag det lungt hemma. Men jag har firat mamma med gäster, umgåtts med kompisar och jobbat som vanligt och idag har mamma och jag gått på stan en sväng och shoppat lite. Så jag är lite trött känner jag.. Men det har vart mycket trevligt såklart :) Idag shoppade jag nya militärfärgade jeans på Åhlens, visar bild senare, sen köpte jag två likadana svarta baslinnen på Åhelns med :)
 
Jobbat har gått helt okej denna vecka. Skönt med fredag imorgon iallfall, blir kanske jobb på söndag får se. Annars blir det nog lungt i helgen bara ta det lungt känner jag, är ändå lite fest sugen haha jobbigt.. ;) Nehe nu ska jag snart gå och sova så himla trött och jag har huvudvärk.. får det av det här dumma väder :( Ha det bra läsare!
 
xoxo

23/6-13 BFF

Publicerad 2013-06-23 11:53:52 i Allmänt

Hade en jättetrevlig kväll igår med Amanda, vi gick till Harrys och åt jättegod mat och drack gott! :) Snacka en massa skit och skatta! Haha bästa minnena har vi! ♥ Vart sent kom hem runt kvart i fyra haha men tiden går fort när man har roligt! Lite bilder från igår får ni :)

xoxo













22/6-13 Midsommardagen.

Publicerad 2013-06-22 15:10:53 i Allmänt

Hej på er!

Hade en mycket trevlig midsommar igår, va först på löfstad slott och kolla lite sen åkte vi till en sjö och mötte upp fam Sjöman, det var bara Jonathan som bada haha ja tyckte det va för kallt och solen va ju inte framme utan det kom regn.. usch ingen midsommar utan regn, så är det bara! Sen åkte vi hem till Sjömans och åt mat jättegott var det, mums!! Sen spela vi spel med mitt lag vann båda spelen vi är bäst ;) Vart sent igår så man är lite seg idag... Men ska snart fixa mig, ska på restaurang med Amanda idag, hon fick ju det i både studentpresent+ födelsedagspresent av mig :) Ska bli mycket trevligt och mysigt!

Lite bilder från igår :)














xoxo

Födelsedag! ♥

Publicerad 2013-06-22 11:42:20 i Allmänt

Idag är det ingen vanlig dag för min mamma fyller år!! Grattis grattis mamma! Älskar dig massor så glad att du alltid finns där och lyssnar och ger mig råd! Du är världensbästa mamma! ♥♥♥

Puss



Mamma i Grekland, 2011.



Mamma & jag i England 2011.

Midsommar + födelsedag!!

Publicerad 2013-06-21 10:31:05 i Allmänt

Trevlig midsommar på er! :)
Idag blir det midsommar firande med fam. Sjöman då som sagt :) trevligt trevligt! Just nu väntar jag på att syster min ska hämta mig här hos pappa så ska vi åka till mamma sen runt två tror jag åker vi och firar :) Midsommar för mig är egentligen inget speciellt, aldrig firat det så det blivit nåt jättespeciellt men det är alltid mysigt, vi har vart mycket i Grekland när ja va yngre! Jag önskar alla mina läsare en riktigt rolig och trevlig midsommar! Sup inte för mycket ;)

Idag är det även min fina vän Amandas 20 årsdag! Grattis grattis grattis!! Loveyou ♥

xoxo



jag & amanda!

20/6-13 love in the air?

Publicerad 2013-06-20 18:28:36 i Allmänt

Hello :)

Vilket underbart väder det är idag alltså! Lite chockad haha Sverige kan leverera ;) Va lite väl jobbigt under dagen på jobbet va så klibbigt och varmt men ska inte klaga! Jobbet gick helt okej idag. Nu tar jag helg en dag tidigare aldrig fel ;) Ledigheten kunde ju börjat bättre men men. Vissa människor är som dom är ibland. Inget ja ska dra med er i. Aja imorgon är det midsommar och det ska bli kul, mammafamiljen ska åka till fam Sjöman vi ska kanske åka och bada sen äta god mat och fira midsommar :) Mys ♥ På lördag är det också ett år sedan jag och bästa Amanda åkte till Grekland.. sjukt att det är ett år sen :0 Saknar det väldigt mycket!! Minne för livet ♥

Nu ska jag fortsätta lite här hemma med saker vi hörs ha det bra och trevlig midsommar :D

xoxo



19/6-13 En vän för livet ♥

Publicerad 2013-06-19 23:03:15 i Allmänt

Hej på er :)

Ligger just nu i sängen med en katt på magen och ska snart sova! Är så trött har vart igång hela dagen, först jobb sen träffa Johanna, vi gick på stan en sväng jag inhandla födelsedagspresent och ett par ballerinaskor (fotar och visar dom imorgon) Sen gick vi och köpte fika och satt oss i vasaparken, mycket trevligt och mysigt, tack gumman ♥

Imorgon ska det bli ca 24 - 26 grader! Såå underbart synd bara att man jobbar till fem -.- men men. Får gå ut och njuta på rasterna! Btw jag mår mycket bättre idag har tagit huvudvärkstabletter under dagen och det har hjälpt! Så är inte lika öm och yr i skallen :) Nehe nu ska jag sova! God natt världen.

xoxo


Mys Siri.

18/6-13 Sick.

Publicerad 2013-06-18 16:27:34 i Allmänt

Jahopp då har man vart hemma idag.. knappt sovit nåt inatt har sån fruktansvärd huvudvärk :/ Det bara dunkar och jag är yr om jag gör hastiga rörelser.. usch! Men ja känner mig lite bättre nu men det blir jobb imorgon för ja kan inte va hemma, tänker på pengarna! Men jag har sovit mycket och bara tagit det lungt! Nu ska jag snart laga lite mat.

Ha det bra!

xoxo

17/6-13 Jävla myggbett!

Publicerad 2013-06-17 19:23:12 i Allmänt

Åhh aj mina ben är fulla med äcklig myggbett :( dom svider och kliar! blä blä! Annars njuter jag massor av denna underbara sommar :) Vädret kan ju inte bli bättre! Lite surt att jobba bara när solen skiner och det är så varmt men vad ska man göra? :) Nehe nu ska jag kanske ta en promenad och njuta lite! Vi hörs :)

xoxo

16/6-13 Söndag.

Publicerad 2013-06-16 16:18:32 i Allmänt

Hej på er!

Just nu ligger jag i den ny köpta badenbaden stolen så skönt! Lite kallt ute dock men är det ju faktiskt sommar ;) Idag är en lugn dag, har sån huvudvärk... usch. Igår va jag rejält bakis.. haha va längesen jag mådde så dåligt men det var klart värt det! Imorgon är det måndag och ny vecka med nya möjligheter! Denna vecka ska bli bra på flera olika sätt har jag bestämt hoppas att ja framtiden håller med mig! :)

Ha det bra!






Min goda lunch idag!


15/6-13 du är en av de bästa! ♥

Publicerad 2013-06-15 10:39:44 i Allmänt

Hej på er!

Idag mår man som man förtjänar... haha hade jättetrevligt igår på Amandas studentfest! :) Tack gumman! ♥ Åt jättegod mat och tårta, drack gott också! Sen drog vi ut en sväng och dansa lite :) Va hemma vid två så vart inte så sent ändå man va så trött eftersom man jobbat innan med och gått upp tidigt.

Idag blir det lungt mår som sagt inte sådär toppen bra.. haha intar soffäge och filmtittande! Lite bilder från gårdagen :)

xoxo

















Tack igen Amanda! ♥

14/6-13 Studentfirande!!

Publicerad 2013-06-14 08:27:25 i Allmänt

Godmorgon på er!

Idag är det utspring för alla studenter i Norrköping! Ska på Amandas student fest sen ikväll ska bli mycket trevligt :)
Jobb först idag då och idag ska det fan gå bra alltså! Inte gjort det på två dagar men men dom tänker jag bort dom dagarna är förbi! Positivt tänkande är viktigt vet ni :) Igår så färga jag håret, kakaobrun heter färgen det vart mycket bra (y) Tack mamma! Annars vart det lungt igår efter jobbet va bara och handla sen åt mat och fixa håret. Skönt! Sitter och äter jordgubbar till frukost inte helt fel eller ? ;) hihi.

Ska pallra mig till jobbet nu :) ha det bra!

xoxo





13/6-13 Fina vänner!

Publicerad 2013-06-13 08:23:40 i Allmänt

Godmorgon!

Sitter och äter frukost nu ska snart gå till jobbet. Meeeen va trött jag är vill bara krypa ner i sängen igen och sova heeela dagen det är ju skit väder idag -.- Men idag ska det gå bra på jobbet, igår gick det dåligt men såna dar finns ju tyvärr... Efter jobbet igår iallafall så träffa jag Johanna och Sandra :) Vi åt och fika lite sen satt vi oss i solen och prata och njöt av den härliga kvälls solen! Nehe ska borsta tänderna nu vi hörs! Ha en bra dag :)

xoxo

11/6-13 All i want is you.

Publicerad 2013-06-11 21:06:21 i Allmänt

Så underbart väder det har vart idag, sommaren är här nu det gillas starkt!! Jobbet gick bra idag också vilket va väldigt behövligt :) Efter jobbet så träffa jag Jossan vi åt lite sen satt vi oss i vasaparken och åt glass, mums! Tack gumman för en trevlig eftermiddag ♥ Kom hem för en stund sen så ska bara slappa lite nu har huvudvärk.. får det när jag sitter inne hela dagarna och det blir kvavt liksom. Ska väl snart gå och lägga mig med så ja orkar upp imorgon, men jag är faktiskt inte lika död på morgnarna längre (y) Haha.
Ha det bra fina ni :)

xoxo





10/6-13 Rain.

Publicerad 2013-06-10 20:20:22 i

Hejhej!

Fy vad det regnar till och från! Efter jobbet så gick jag med Johanna en sväng och kolla en sak och då börja det ösa ner -.- så när jag cykla hem så vart ja dygn sur.. hej blöt katt typ.. haha fast kan ändå gilla att det regnar sådär ibland :) Jobbet gick helt okej vill ju att det ska gå bättre!! Vet inte vad som är fel ibland? Ahh va nog måndagstrött kanske idag.. Men nej ja ska göra bra ifrån mig resten av veckan så det så!
Annars hände en sak som va mysig idag.. haha säger inte mer ;) Det gjorde min dag iallafall! ♥

xoxo



old pic.

9/6-13 Jobb ,bio, myggbett.

Publicerad 2013-06-09 21:51:46 i

Hej!

Precis kommit hem från bion! Mamma och ja såg jurassic park i 3D, älskar den filmen så det var kul att se den på bio :) Tack mamma mycket mysigt ♥

Jobbet gick helt okej idag jobba bara i 3 timmar, sen fick det räcka. Annars har det vart en bra söndag :) Har säkert 1000 myggbett asså, helt sjukt vad det kliiiiaaaaar! Har två på foten så fick kyla ner dom med största kylklampen haha! Vi hörs senare i veckan :)

xoxo





Haha min "lilla" kylklamp! ;) effektiv iallafall!

Jun. 08, 2013

Publicerad 2013-06-08 22:27:41 i

Åh vilket underbart väder det har vart idag! Så himla skönt att va ledig då :) Mamma och jag va på mat marknaden i stan på förmiddagen sen så köpte vi med oss jättegod mat och bakelser som vi åt på berget i Oxelbergen :) Satt och njöt av solen! Sen så åkte vi till en sjö, mamma och roffa bada jag ville inte va för kallt haha. Sen så kom min faster och hennes man och Fredric så vi åt grillat, mums! En väldigt bra lördag blev det :)

Imorgon ska jag jobba känns sådär.. men men.

Vi hörs!











8/6-13 Underbara lördag!

Publicerad 2013-06-08 10:55:47 i

Hej på er!

Jag vaknade typ nyss, det va skönt, ja va hemma runt ett igår och somnade nog inte förens två.. så då får man sova ut ;)
Igår så var jag med Johanna och hennes pojkvän och en kompis till honom, vi grillade på Simons land, trevligt :) Sen åkte vi hem och kolla film, vi såg Mama skulle va skräckfilm men nej inte läskig men helt okej bra ändå :)

Idag ska jag ligga i solen heeela dagen :)
Lite bilder från igår:

xoxo










7/6-13 Två elva åringar.

Publicerad 2013-06-07 23:14:42 i

Hej!

Hade en jättetrevlig eftermiddag igår när vi fira Jonathan och Olle :) Körde 5 kamp och mitt lag vann ju såklart! ;) Idag har jag jobbat som vanligt och nu ska jag se film med vänner!

Lite bilder från igår :)

xoxo









6/6-13 Grattis Sverige!

Publicerad 2013-06-06 14:48:17 i

Hejsan!

Nationaldagen idag då! Inget jag firar direkt så, har aldrig gjort det men idag ska vi fira Jonathan och Olle så det ska bli trevligt :) Ska va ute och leka lekar hoppas jag, vädret är ju underbart idag!! Har solat på förmiddagen mycket skönt färgen från Turkiet har ju försvunnit lite... men den tar jag igen nu hoppas jag haha :)

Himla skönt att va ledig idag det behövs verkligen, blir så dagvild bara!

Nu ska jag fixa mig snart så ska vi åka på kalas! Ha det bra i sommarvädret :)

xoxo









5/6-13 Ledig!

Publicerad 2013-06-05 20:28:34 i

Hejsan!

Åh vad jag är avundsjuk på alla studenter.. känns inte som om det var ett år sen! Får ont i magen när tiden gått så fort :0 Ja vill igen!! Men min fina vän Amanda tar studenten iår så ska nog ut på fredag (y) Party!

Jobbet gick sådär idag.. men är ju ledig imorgon vilket känns underbart! ;) Då blir kalas för Jonathan och Olle, trevligt :) Klippte mig idag också efter jobbet, så fräscht och fint det blev, ser mycket tjockare ut nu :) Nu ska jag äta lite glass och njuta av att man är ledig imorgon :)

xoxo



4/6-13 Skatteåterbäring!!

Publicerad 2013-06-04 19:33:38 i

Skatten har kommit, wiho! Tackar för det, några extra tusenlappar på kontot gör absolut inget ;) Men jag sprara det mesta, ska ju till New York nästa sommar så jag sparar till det! Sen även om det kommer regniga dagar så är det alltid bra att ha sparat! :)

Jobbet gick bra idag! Nu ska det fortsätta såhär hela månaden punkt slut.

Ha det bra!
xoxo



#word

3/6-13 I'm yours.

Publicerad 2013-06-03 19:18:43 i

Hej läsare!

Sitter just nu på altanen idag med och njuter av detta sommarväder!! Jobbet gick inte alls så bra idag.. va segt men imorgon då ni ;) Annars var det en bra dag på jobbet bortsett från säljandet.

Känner mig lite sådär bara, tror det är pollen eller jag hoppas det! Vill inte bli förkyld nu inte. Imorgon skulle det bli fint väder med, lite kallare dock men bara solen är framme så är jag nöjd :)

Lite bilder på blommor från trädgården bjuder jag på idag :)

xoxo







Underbara sommarkväll!

Publicerad 2013-06-02 19:45:47 i

Hej på er!

Sitter på altanen i detta underbara väder! Mina fastrar och respektive åkte precis, jättetrevligt var det :) Fick en jättefin ring och blommor! Tack snälla! ♥

Jobb imorgon igen då.. somsagt helgerna går alldeles för fort :/ Skulle gärna va ledig imorgon med men men. Lite bilder från eftermiddagen :)

Vi hörs!











2/6-13 Sent födelsedagsfirande.

Publicerad 2013-06-02 13:19:00 i

Hello! Hade en jättetrevlig dag igår, va på dop och så gifte sig Lina och Christian!! Hade anat det innan hehe ;) Jätte grattis till dom! :) Va lite tråkigt väder bara det regna nästan hela tiden.. men det gick bra ändå :) Fick god mat och gott att dricka! Idag ska mina fina fastrar komma och fira mig, lite i efterskott. Ska bli trevligt, bjuder på smörgåstårta och kladdkaka till efterrätt :) Blir en bra söndag iallafall! Helgerna går lite för fort bara tycker jag.. Nehe nu ska jag fixa lite innan de kommer :) Ha en bra söndag! Lite bilder från igår:xoxo

1/6-13 God morgon!

Publicerad 2013-06-01 10:28:16 i

Hejsan!

1 juni idag då är det ju sommar på riktigt :) vädret är skönt och härligt! Idag blir det dop för lilla Svea :) Ska bli mycket trevligt! Igår var en bra dag, jobbet gick inte sådär jättebra men men.. Efter det så gick jag, Johanna och mamma och kolla på när Amanda hade bal! Åh så fin hon var och alla andra med, det var kul att se :)

Sen så träffa jag och Johanna, Sandra och även Linda ett tag :) Vi åt taco bar mycket gott, sen satt vi och snacka om allt och inget halva natten. Det behövde jag, tack finisar ♥ Måste göras om snart! Tog även systemet oskulden igår hihi det gick väldigt bra (y)

Nehe jag har väl tänkt att gå upp snart och duscha och fixa sig innan vi ska åka iväg!

Lite bilder från gårdagen :)

Vi hörs xoxo











Om

Min profilbild

20 år jobbar inom telemarketing. Läs om min vardag och allt annat som händer i mitt liv! Enjoy :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela