tessanwidstrom.blogg.se

Stay Strong And Always Believe In Yourself.

Klantig!

Publicerad 2013-10-31 19:50:55 i Allmänt

Ahh jag är så klantig, när jag gick upp för trappan på jobbet så ramla jag?! Jag snubbla och så hade jag händerna i fickorna så ja kunde inte rädda mig själv.. haha gjorde väldigt ont.. slog i knät rejält i trappen som är gjord av sten kan ju inte bli hårdare :( haha folk skratta och det såg nog väldigt roligt ut.. Nu haltar jag lite men det är nog över snart :) Annars gick jobbet segt idag.. men fredag imorgon och då får vi sluta klockan två!! :D skööönt! Efter jobbet mötte jag upp Amanda och vi gick och käka och kolla lite på stan :) Mysigt! Nu blir det tv mys hela kvällen :)

xoxo



Nike.

Publicerad 2013-10-30 22:21:13 i Allmänt

Hej på er!

Haft en bra onsdag, jobbet gick helt okej va bara så himla flummig och trött haha Jonna var likadan ;) Kul hade vi iallafall! Efter jobbet tog jag spårvagnen och mötte upp Jossan så gick vi hem till henne och färga håret på varandra! Vart riktigt bra, jag blev mörkare och lite rödare (ska visa på bild) Jossan gick från blond till brunt! Vart riktigt snyggt :) Så klippte även Jossans mamma Carina mig! Tack så mycket för ikväll! ♥ Köpte även nya Nike skor eller ja mamma köpte dom åt mig på xxl öppningsdag :) Ja det va min onsdag det! Vi hörs snart igen :)

xoxo



Tisdag.

Publicerad 2013-10-29 18:32:37 i Allmänt

Sov ca 3 timmar inatt?! Kunde verkligen inte sova.. låg och vred och vände, hatar sånt! Så jag var riktigt trött på jobbet idag. Ska sova tidigt idag lär ju somna fort haha! Jobbet kändes bra ändå idag, ska sluta bry mig om allt runt om och fokusera på det viktiga. Så mycket som jag skulle vilja prata om men jag orkar inte och det är inte värt det. Imorgon ska jag hem till Jossan så ska vi färga håret på varandra och bara prata och mysa! :) Saknar henne.. va ett tag sen vi sågs nu så det ska bli jättekul! ♥ Nu ska jag blunda liiite bara, hihi.

xoxo



Orkar inte mer.

Publicerad 2013-10-28 20:38:56 i Allmänt

Ahh saker kan göra mig såå arg! Ni bättrar ju er aldrig samma jävla visa varje gång. Orkar inte mera.. Tur att mina älskade vän Amanda finns! ♥ Vi träffades efter jobbet och fikade och prata massa skit som vanligt hihi ;)

Kort inlägg fast med mycket känslor.

xoxo



Myssöndag med mamsen! ♥

Publicerad 2013-10-27 20:01:54 i Allmänt

Åh haft en jättemysig dag med mamma! Vi åkte och shoppade massa kläder båda två hihi :) Vi käkade även lunch ute sen kom vi hem och bara slappa ett tag :) Sen baka vi scones som vi åt nyss, vart riktigt gott mums!! Nu blir det mys i soffan och solsidan :)

xoxo





Död hjärna.

Publicerad 2013-10-26 17:14:51 i Allmänt

Kom hem för ett tag sen, har gjort högskoleprovet idag.. det va längesen man fick sätta igång hjärnverksamheten sådär haha! Det va svårt men får hoppas på det bästa :) Igår var en okej dag på jobbet. Efter jobbet så mötte jag upp Johanna och vi gick och handlat lite gott sen gick vi hem till Johanna och lagade mat, vart riktigt gott ;) Sen vart det film vi såg studentfesten haha den va riktigt bra faktiskt, se den! Sen pratade vi väldigt mycket som vanligt hihi :) Tack gumman mycket trevligt ♥

Nu ska jag vila hjärnan haha lyssna lite på musik (y)

Ha en trevlig lördagskväll :)
xoxo



Is it worth the wait?

Publicerad 2013-10-24 20:41:40 i Allmänt

Fredag imorgon!!! Såå skönt :) Fast jag har inte längtat till den här helgen för jag ska göra högskoleprovet på lördag -.- Blä usch har inte gjort prov på ett och ett halvt år :0 Aja skönt att det är kryssa i frågor iallafall haha (a) Men håller ju på i ca 8 tim med rast då men ändå.. haha! Veckan har gått svin fort som vanligt?! November nästa fredag liksom.. två månader sen 2014! Sjukt haha :0 Imorgon ska jag och Johanna ha myskväll med mat och annat :)

Nu ska jag ta nån kvällsmacka sen se Hela Sverige Bakar :)
xoxo



Sjukling.

Publicerad 2013-10-23 15:27:52 i Allmänt

Jag mår inte alls bra idag.. mår illa, magen mår inte alls bra. Har huvudvärk också lite ont i halsen med.. konstig kombination. Men jag är hemma idag iallafall så får hoppas jag att ja kan gå imorgon! Nu kollar jag world war z. Väldigt bra film lite obehaglig bara men tycker ni ska se den! Nehe nu ska jag försätta se filmen och hoppas min mage blir bättre!

Hoppas ni får en bättre onsdag än jag.

xoxo



Monday.

Publicerad 2013-10-21 22:41:34 i Allmänt

Hahaha sitter och kollar på nu gammalt med Filip och Fredrik :) Haha dom är så störda men jag älskar dom! Härligt att få skratta lite såhär på kvällen ;) Kom hem för bara en stund sen, gick bra att jobba kväll. Men min hjärna eller hela min kropp är verkligen inte med längre :0 Jag åkte buss hem sen glömde jag att gå av vid min busshållplats så fick gå lite extra haha.. har känt mig så ända sen i fredags.. Blir så irriterad bara haha -.- Ska snart gå och sova så jag orkar upp imorgon! Hoppas då att min kropp och hjärna är med mig..

Vi hörs senare i veckan :)

xoxo

Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Publicerad 2013-10-20 18:45:31 i Allmänt

Jahopp då har denna helg gått.. synd att det bara är två dagar.. går alldeles för fort! Men har haft en bra helg. Slappat mycket och tagit det lugnt! Igår kväll var jag på fest blev lite konstigt inte som jag hade tänkt mig men men så är det ibland.. Kom hem ganska skapligt och så tog jag en låång sovmorgon, det behövdes! :) Idag har vi inte gjort så mycket. Lina, Selma, Ville och lilla Svea kom en sväng, det va trevligt :) Hon är så duktig Svea hon går nästan helt själv nu :) Så söt!

Nehe nu ska jag ladda mig inför en ny jobbvecka!

xoxo





Söta lilla Svea! ♥

Party!

Publicerad 2013-10-19 18:25:14 i Allmänt

Party ikväll!! Eller jag ska ta det lungt haha har festat nu ett par helger i rad det räcker så jag ska ta det lugnt ;) Min magkatarr måste få vila. Men ska bli jättekul ikväll! Komma ut lite och träffa folk såhär en härlig lördag :)

Ha en superbra lördagskväll för det ska jag!
xoxo



Helt slut.

Publicerad 2013-10-17 22:22:07 i Allmänt

Det var riktigt jobbigt på träningen idag... puh.. haha men fan va skönt det är efteråt ;) Svetten bara rann haha! Fredag imorgon, vilket känns awesome! Iof känns det som det är fredag tre dagar i veckan istället för en eftersom veckorna går så jäkla fort :0 Usch blir lite rädd.. halva oktober har redan gått.. sakta ner! Annars rullar livet på.. händer inte så mycket, ganska trist har ju vart så nu ett tag så nu snart borde nåt stort och roligt hända? Eller? ;) Inatt kommer också Johanna hem från Malta! Som jag saknat dig den här veckan :( Välkommen hem gumman :) hihi! Helgen ser bra ut också, fest hos Johanna på lördag!! Ska bli trevligt!

Nu ska jag sova vi hörs!

xoxo



Sötis, god var du :*

Publicerad 2013-10-16 19:08:06 i Allmänt

Maybe one day i'll be what you need. But don't wait too long.. Because the day you want me may be the day i've finally given up.

Forever.

Publicerad 2013-10-15 21:16:47 i Allmänt

Hejsan!

Har precis haft en liten spakväll kan man säga med aloe vera produkter! Johanna och Elin kom och höll ett litet party för mig och några kompisar! :) Jättebra och trevligt! Köpte lite saker haha oops vart mer än vad jag trodde.. (a) Visar det när jag får hem allt! Tack tjejer! :)

Annars rullar vardagen på som vanligt! Känns bara som om jag behöver en förändring.. vet inte vad men skulle nog behöva det.

xoxo






Life is good.

Publicerad 2013-10-13 21:33:02 i Allmänt

Haft en mycket bra helg! Igår var jag helt borta dock haha sov inte många timmar natten till lördag efter after worken.. haha Jossan kom hit på dagen det va mysigt! Prata massa skit och va trötta tillsammans haha ;) Sen åkte vi iväg på kvällen på födelsedagsfirande! Idag var mamma och jag ute och gick och tog en fika i solen :) Sen shoppa vi! Nu slappar jag i soffan och ser en film laddar inför en ny jobb vecka :)

xoxo



SHOPPING MED MAMMA.

Publicerad 2013-10-13 16:45:01 i Allmänt



Ny höst väska! 399:- från accent.




Foundation 235:- Ansikts spray så sminket sitter bättre och det blir lite uppfriskande 215:- från body shop.



Levis jeans från carlings. 399:- ordinarie 999:- Ett bra fynd ;)



Spets trosor. 2-pack 99:- från carlings.

Riktigt nöjd med mina köp :)

xoxo

Fina arbetskamrater!

Publicerad 2013-10-12 13:59:53 i Allmänt

Hade en jättetrevlig och bra after work igår med jobbet! :) Vi drack prata, skratta ja det vart mycket av allt haha! Vi satt på en bar och kolla matchen med det var roligt man drogs in i matchen rejält haha! Bra jobbat Sverige!! Tack alla fina människor! Några saknades såklart alltid så men det blir fler gånger :) Idag mår jag skit ja tål inte att festa längre haha är för gammal ;) Idag blir en skön dag väntar på att min fina vän ska komma sen ikväll ska mamma familjen åka och fira några vänner till oss :) Hoppas huvudvärken försvinner snart bara haha hatar baksmälla -.-

Lite bilder från igår:





Inne i matchen haha ;)




xoxo

Indoor walking.

Publicerad 2013-10-10 22:09:28 i Allmänt

Nu är jag helt slut kroppen, tränade indoor walking idag efter jobbet! Det var riktigt jobbigt svetten bara rann haha men det är skönt ;) Träningsvärk har jag säkert imorgon.. Jobbet gick bra idag krossade alla andra hihi :) Jag har ju blivit coach för dentally teamet väldigt roligt! :) Jag säljer också fortfarande men jag har lite mer ansvar för dom andra! Dom är så duktig så men jag krossa dom idag som sagt haha ;)

Fredag imorgon, underbart och då blir det after work med mina härliga arbetskamrater! :)

Vi hörs snart igen!
xoxo



Vänskap HELA livet.

Publicerad 2013-10-09 22:00:37 i Allmänt





Hon är helt enkelt bäst! Finns alltid vid min sida och en bättre vän får man verkligen leta efter. Du är och kommer alltid vara min allra bästavän! loveyou ♥♥

Dagvild.

Publicerad 2013-10-09 19:13:53 i Allmänt

Är helt dagvild.. tror det är torsdag idag så det är fredag imorgon men nej en dag för tidig.. känns inte så kul bättre när det är åt andra hållet ;) Men jag har bestämt mig att verkligen ta vara på dagarna, man gör inte det, jag är fruktansvärt dålig på det. Vet aldrig vad dagen har att erbjuda, vad som kommer hända. Jag tror många måste bli bättre på det! Jag ska verkligen bli det har jag bestämt! Idag gick dagen bra. Skulle bara vilja va ledig en hel månad skulle va såå skönt :0 Är trött nästan hela tiden vilket är jobbigt.. måste komma igång med träningen med det ger bra energi :) Sen tror jag höst mörkret gör en lite extra trött.. haha.

Men så fina alla träd är nu, skulle bara kunna gå runt och kolla på dom. Nehe nu ska jag fixa lite här hemma innan mamma och roffa kommer hem. Har ju vart själv sen i söndags, väääldigt skönt ;) Men ikväll kommer dom igen så ska städa undan lite!

Vi hörs!



Just think about what you have ♥

xoxo

7/10

Publicerad 2013-10-07 22:17:00 i Allmänt

Jobbade kväll idag som vanligt, gick helt okej kunde gått bättre men men så är det ibland! Har precis ätit lite varma mackor ska snart gå och sova så jag orkar upp imorgon. Hade en väldigt skön helg, gjorde knappt nåt bara slappa och njöt av ledigheten! Det behövs verkligen ibland speciellt nu när höst mörkret kommer då blir jag alltid lite extra trött.
Vi hörs mer i veckan!
xoxo

Över 100 vänner bort.

Publicerad 2013-10-05 14:23:41 i Allmänt

Hej på er!

Lördag idag, känns jättebra och skönt :) Har bara slappat och hjälpt pappa lite med utemöblerna. Ikväll ska vi hem till Lina, Christian, Vilhelm, Selma och lilla Svea! Ska bli väldigt trevligt :) Tidigare idag så satt jag och rensa bland mina vänner på Facebook.. tog bort över 100 vänner.. sjukt! Så många onödiga och jag vill inte att dom ska se vad jag gör osv. Ett tips till er, kolla igenom! Nehe nu ska jag fortsätta njuta av lördagen :)

Hoppas ni får en trevlig lördag!

xoxo



Clementin.

Publicerad 2013-10-03 19:19:43 i Allmänt

Åhh nu är det ju säsong för clementiner!! Älskar det verkligen, bästa frukten mums! Ska försöka bli bättre på att äta frukt det är ju så himla nyttigt och bra för kroppen, är alldeles för dålig på det.. ska bättra mig :) Jobbet gick helt okej idag, ja börjar tycka om mitt jobb igen! Ska inte jinxa det nu men jag ville bara säga det, det känns väldigt bra jag vill inte känna mig nere pga det längre min kropp pallar inte det. Fredag imorgon med :D skönt! Känns bara som om det är fredag hela tiden!? :0 Veckorna bara springer iväg...

Nu ska jag slappa i soffan och kolla bästa Per när han lagar god mat :)

xoxo





NEW YORK!!

Publicerad 2013-10-02 18:02:52 i Allmänt

Måste ju säga att nu har Jag, Mamma, Jossan och Carina bokat resa till New York! :D Åhhh längtar massa det är långt kvar, om jag ska va exakt så är det 256 dagar, vi åker den 15 juni-23 juni :) WIIIIE! Kommer shoppa massor och bara njuta av allt ljud, alla människor och alla sevärdigheter (Y) 
 
xoxo
 
         
 
 
 

Öm kropp!

Publicerad 2013-10-01 20:53:35 i Allmänt

Hej på er va ett tag sen nu ber om ursäkt! :( Har inte haft tid eller ork om jag ska vara ärlig ska skärpa mig nu! Hade en jättetrevlig och rolig lördag när Julia bjöd mig på hennes 20 årsfest! Tack snälla du! :) I söndags mådde jag som jag förtjänade haha usch börjar bli gammal orkar inte på samma sätt haha ;) Så det vart en slapp dag! Igår och idag har vart helt okej dagar :) Idag efter jobbet så träna jag indoor walking och gjorde plankan och armhävningar! Nöjd! :) Nu strax börjar Hollywood fruar!! hihi.

Lite bilder från dessa dagar:


snygga 20 åringen!

Min finis ♥



Hon myste med mig i min baksmälla...


Supergod gryta vi åt idag! :)

Om

Min profilbild

20 år jobbar inom telemarketing. Läs om min vardag och allt annat som händer i mitt liv! Enjoy :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela