tessanwidstrom.blogg.se

Stay Strong And Always Believe In Yourself.

27/4-13 Lördag!

Publicerad 2013-04-27 10:13:22 i Allmänt

Hejsan! 
 
Åhh va skönt med lördag :) Vakna för en stund sen för mamma dammsuga -.- aja! Idag blir det en sväng på stan med min underbara vän Josefine ♥ Ska fika och kolla lite om man kan hitta nåt snyggt ;) Ikväll blir det att åka till Linköping med fina Amanda och äta ute sen dansa hela natten! ★☆ 
 
Igår var det Födelsedagsfirande för både mig och mammas sambo Roffa + inflyttningsfest så det var mycket trevligt, fick massa fina presenter tackar så mycket! :D Nu är det bara 1 vecka kvar till Turkiet med!!! :D Så jävla underbart det ska bli! Hihi ;)
 
Nu ska jag snart gå upp och äta frukost :) Vi hörs! 
 
Lite bilder från igår: 
 
Xoxo

24/4-13 justinbieber ♥

Publicerad 2013-04-24 19:20:00 i Allmänt

Hej på er!
 
Åhh jag har vart lite deppig dessa 3 dagar för justin har sina konserter här i sverige nu och jag fick aldrig tag i några biljetter :( det känns jobbigt han är en av dom bästa, så är det bara! ♥ Men jag hoppas han kommer tillbaka snart då ska jag gå!! Ska få biljetter! 
 
Annars mår jag bättre nu min huvudvärk försvann igår så jag jobbade idag, gick sådär men imorgon ska jag jobba kväll så då ska jag ta igen det! :) Just nu gör jag intr så mycket slappar lite bara! Tar det lungt, jobbade över till sex idag med så kom hem för bara nån timme sen. Nu ska jag fortsätta se family guy! Vi hörs :) 
 
Babe ♥

23/4-13 Äckliga huvudvärk!

Publicerad 2013-04-23 20:43:21 i Allmänt

Hej på er! 
 
Usch jag har mått skit hela dagen idag, va på jobbet iallafall hela dagen.. men det var tufft att sitta och ringa och prata när man har sån huvudvärk och feber.. verkar va nåt som går på jobbet, flera som är sjuka pga det :0 Men nu mår jag bättre så jag hoppas jag frisknar till under natten med så jag kan jobba imorgon (y) Det gick inte helt åt skogen på jobbet iallafall, skönt! 
 
Har precis pratat i telefon med Linda, tack för att du finns och lyssnar! Det betyder ♥ 
 
Nu ska jag gå och sova snart så jag mår bättre! Nattinatt :)
 
Xoxo

22/4-13 i wish i could hold you..

Publicerad 2013-04-22 21:44:00 i Allmänt

Hejsan! 
 
Är helt slut, vart en fullspäckad dag idag. Först jobbet  som gick helt okej, sen efter jobbet så gick jag och hämta ut mitt pass och id-kort hos polisen som jag fixa förra veckan, haha man ser så allvarlig ut och man blir sällan snygg på såna bilder asså -.- haha! Men men ;) Efter jobbet blev det träning efter ca 2 månader.. det var skönt att få bli lite svettig! Imorgon kommer högsta chefen för det företag vi ringer ifrån hoppas man lyckas sälja bra då :) Nu ska jag gå och sova är såå trött..  och jag har en katt som buffar på mig och spinner så hon vill nog att vi kryper ner i sängen hehe! Vi hörs :) 
 
Xoxo

21/4-13 Du är såå välkommen våren!

Publicerad 2013-04-21 18:18:00 i Allmänt

Hej på er i solskenet! 
 
Underbart väder idag, man bara njuter av varje sekund :) Vart en långpromenad med mina fina vänner Sandra och Johanna ♥ Pratade massa skit och njöt av solen!  Sen efter vart det jobb i bara 2 timmar fick iväg mitt enda sälj vid fem så då drog jag direkt haha ville ut till solen, så jag gick hem från stan till lindö :) Nu ska vi snart äta sen blir det att städa rummet.. det behövs *harklar* haha ;)
 
Vi hörs mer i veckan :)
Sötnosar! 
 
Xoxo

20/4-13 Mini tripp

Publicerad 2013-04-20 21:21:03 i Allmänt

Hejsan!
 
Har haft en väldigt mysig dag med pappafamiljen, åkte till Örebro över dagen och hälsa på syster Sandra, vi gick på stan sen åt vi kina mat! Mycket gott :) Köpte en vanlig svart basic tröja på gina tricot, det var rea kosta endast 65 kr helt okej! När vi kom hem så grilla vi för första gången i år! MUMS :) Nu blir det tv mys i soffan. Imorgon ska jag träffa Johanna och Sandra på promenad i solen sen ska jag jobba. Helt okej söndag :) 
 
Vi hörs! 
Xoxo
 

19/4-13 Friday!

Publicerad 2013-04-19 21:06:10 i Allmänt

Hejsan!
 
Skönt med fredag! Är så trött skulle kunna gå och lägga mig nu asså haha är så trött efter veckan. Imorgon blir det att åka till syster i Örebro över dagen med pappafamiljen :) Ska bli väldigt mysigt och trevligt! Blir lite shopping också. Sen på söndag blir det slappdag på förmiddagen ska nämligen jobba söndag med men bara 3 timmar helt okej, tjänar ju mer pengar då ;) Nehe nu ska jag slappa framför tvn innan jag går och lägger mig, måste gå upp åtta imorgon -.- känns sådär men men kul att träffa syster! ♥ 
 
Vi hörs!  Xoxo

18/4-13 Work!

Publicerad 2013-04-18 21:29:52 i Allmänt

Hejsan!
 
Jag ligger i sängen och ska snart sova, haha klockan är ju bara halv tio men är helt slutkörd. Jag jobba till kvart i sju så nästan 10 timmar idag då blir jag seg.. men det gick bra idag (y) Så känner mig nöjd och mer blir jag när jag får beröm av chefen :)
 
Imorgon är det fredag, underbart! :) Sen blir det att åka till syster på lördag och hälsa på, ska bli kul :) Nehe nu ska jag sova vi hörs :)
 
Xoxo
 

17/4-13 New in!

Publicerad 2013-04-17 20:44:02 i Allmänt

Hejhej! :)
 
Just nu sitter jag och slappar i soffan, trött efter en heldag, jobba idag som vanligt jobba över en timme med sen blev det stan med mammsen, köpte två nya jeans! Svarta dr.denim? Om dom heter så. Sen köpte jag ljusa från bikbok jääättesköna! Sen en tröja från bikbok med så lite nytt i garderoben det är alltid kul ;) Sen gick vi och käka på Tacobar,  mums :) 
 
 
Bikok 599:-
 
Bikok 199:- 
 
Xoxo
 

16/4-13 feels good!

Publicerad 2013-04-16 21:13:00 i Allmänt

Hejsan!
 
Förlåt att jag inte skrivit på länge.. haft så mycket att göra nu i helgen med vår 60 årsfest, det var en såå lyckad fest och utgång i lördags!! Roligaste utgången på väldigt länge :) Fick så fina presenter med! Jättetack till alla som kom :D
 
Veckan har gått bra än sålänge, jobbat över båda igår och idag, jobbjobb :) Annars mår jag bra, livet går upp och ner såklart men det känns bra ändå! :) Nu ska jag duscha sen gå och lägga mig, vi hörs snart igen!
 
Här kommer bildern från i lördags, tack igen alla fina tjejer <3
 
 
(Bilderna från Johannas kamera)
 
xoxo

9/4-13 Aj aj ..

Publicerad 2013-04-09 20:51:00 i Allmänt

Hej på er! 
 
Min hals fortsätter att göra ont.. aj aj den bara värker har ju inte bästa jobbet heller när jag pratar hela dagarna så halsen får inte vila.. men jag ska dricka lite varmt och lugna den lite! Annars mår jag bra faktiskt :) 
 
Jobbet gick bra idag, skön..T! Smörgåstårtorna var mycket goda idag på jobbet, tyvärr var många sjuka idag så de missa dom.. men jag åt massor så hamna i matkoma haha! Efter jobbet har jag inte gjort så mycket fixat lite saker bara också :) Njuter av vädret också underbart, älskar våren! Bara det inte snöar mer nu då orkar jag inte mer asså haha. 
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig måste ha sömn är så trött och min hals behöver vila! Ha det bra fina ni, så hörs vi :) 
 
Xoxo
 
 

8/4-13 duärsöt.

Publicerad 2013-04-08 21:03:55 i Allmänt

Hej på er! 
 
Sitter just nu och kollar på fantasterna, det är om star wars sjukt vad dom kan haha! Jag har faktiskt aldrig sett dom filmerna :$ men sexan ska ju visa dom snart så ska ge dom en chans :) 
 
Jobbet gick inte alls bra idag.. jag var inte i form alls, när väckarklockan ringde kändes det som om jag sovit en timme, usch.. Men imorgon ska vi äta smörgåstårta på jobbet,  Linda gör dom och dom brukar vara supergoda MUMS! Så får hoppas jobbet går bättre då ;) 
 
Skulle tränat idag med men min hals är alldeles röd och lite svullen :( Hoppas inte det blir nåt vill inte va sjuk! Får kurera mig. Nu ska jag duscha sen gå och sova! 
 
Vi hörs :) 
Xoxo
 

7/4-13 Ny lägenhet!

Publicerad 2013-04-07 10:27:00 i Allmänt

Hejsan! 
 
Sitter just nu i våran gungstol och slappar! Idag vakna vi i våran nya lägenhet! :) Sov ganska bra, hade lite svårt att somna har mycket tankar i skallen.. haha. Men lägenheten är superfin, lite stökig nu men den kommer iordning snart :) Flytten gick väldigt bra igår, gick fort och vi va många som hjälpte till. Snart ska jag åka till pappa så får ta hand om mitt rum också senare i veckan :) 
 
Imorgon är det jobb igen, skulle vilja va ledig i en vecka.. men det är bara 4 veckor tills vi åker till Turkiet :D Såå skönt! :) Ser verkligen fram emot det, hoppas väder är bra det är ju rätt tidigt att åka i maj men det ska va mellan 25-28 grader varmt, helt okej ;) hihi! 
 
Nu ska jag fixa lite vi hörs! :) 
Xoxo

4/4-13 Diet.

Publicerad 2013-04-04 19:32:01 i Allmänt

Hejsan på er!
 
Min diet går bra faktiskt! Håller på att dricka min sista shake för idag.. lite godare nu men magen den kurrar rejält efter mat, haha! Bara 3 dagar kvar, kommer vara stolt att jag klarat det sen :) Jag suktar efter potatisgratäng och chips?! fråga mig inte varför men det är det jag vill äta helst just nu... haha ;) 
 
Jobbet gick lite sämre idag, inte lika mycket sälj men hoppas jag chockar imorgon och får iväg många!! Fredag imorrn med vilket ska bli underbart! Sen är det flyttdags på lördag ska bli kul :) Livet rullar på lite lättre nu, det gillas starkt! :D Nu ska jag försöka få bort mina tankar på mat och dricka upp det sista av min middag ;) Vi hörs mer en annan dag!
 
Ha det bra fina ni! 
 
 
xoxo

3/4-13 Basket.

Publicerad 2013-04-03 22:49:00 i Allmänt

Hej!
 
Nu har jag krupit ner i sängen och ska strax sova! Är trött och hungrig!! Men har klarat första dagen av min diet :) Det har gått bra har vart hungrig nästan hela dagen haha men ja vänjer mig nog snart! Har bara tänkt på mat idag känns det som haha! Nu inser jag hur mycket mat betyder, älskar det verkligen.. (a) Men bara 4 dagar kvar sen får ja äta igen men lite och nyttigt såklart! 
 
Jobbet gick helt okej idag med, går framåt iallafall,  vilket känns super! Efter jobbet så kom Jossan hit så vi åkte och kolla på lägenheten sen åkte vi på basket, Norrköpings damlag dolphins är ju i final så vi såg första av fem matcher, dom vann woho! :) Så det var mycket trevligt. Vi hörs snart igen :) 
 Xoxo
 

2/4-13 Come closer.

Publicerad 2013-04-02 19:18:00 i Allmänt

Hej guys!
 
Ligger just nu på spikmattan, har sååå ont i nacken haft det några dagar men förut brände det till rejält! :S ajaj! Men ja kan röra mig skapligt bra iallafall :) Idag gick det helt okej på jobbet! Trevligt att träffa alla igen :) Efter jobbet så packa jag mitt rum inför flytten på lördag! Så har nästan packat allt i rummet nu, skönt lite tomt bara haha. Nu ska vi snart äta mat, min sista dag på fem dagar att äta riktig mat ska leva på shakediet i fem dagar från och med imorgon.. får se hur det går, vill ha en kickstart liksom :) 
 
Vi hörs! 
Xoxo

1/4-13 April april!

Publicerad 2013-04-01 21:55:00 i Allmänt

Hej på er!
 
Äntligen är det april och vår :D Vädret har ju vart underbart i flera dagar och det ser ut som om det ska hålla i sig hela veckan, hoppas! Har börjat använda min vårjacka, hade även mina converse idag hihi :) Idag fyller även mammas sambo, Roffa 53 år! GRATTIS :)
 
Dom här tre dagarna jag har vart ledig har varit underbara! I lördags fira vi min fina vän Jonna som fyllt 20!! Så det vart förfest sen puls, hade superkul, lite mycket av det goda dock hahaha, så har lite blåmärken.. (a) Vi dansade väldigt mycket iallafall, alltid kul :) Sen igår var jag hos Amanda vi beställde max, de har hemkörning (Y) slapp vi lämna lägenheten haha, det var gott! Sen sola vi på hennes balkong, underbart härligt :) 
 
Idag så träffade jag Johanna och Sandra, vi fika på stan och kollade även lite, jag köpte en ny tröja och två nya armband :) Jättetrevlig dag! Så jag vill tacka alla fina vänner, ni är guldvärda <3 
 
Imorrn är det dags för jobb igen, vilket känns helt okej! Ska få reda på lite nyheter som ska hända, spännande  ;)
 
Här kommer lite bilder som summerar mina tre dagar :)
 
Bilder från i lördags! hahah
 
Nya vårjackan! Från ginatricot 599:-
 
Mandis och jag <3
 
Militärgrön är den, syns knappt på bilden.. 199:- från ginatricot.
 
Armcandy! ur&penn 79:-/st.
 
xoxo
 
 
 

Om

Min profilbild

20 år jobbar inom telemarketing. Läs om min vardag och allt annat som händer i mitt liv! Enjoy :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela