tessanwidstrom.blogg.se

Stay Strong And Always Believe In Yourself.

29/3-13 Långfredag.

Publicerad 2013-03-29 08:45:12 i Allmänt

Glad påsk på er! 
 
Sitter just nu på jobbet och väntar på att klockan ska bli nio! Men jag jobbar bara halvdag idag, till klockan ett :) skönt! Sen är jag ledig i tre dagar!! Woho :) Imorrn blir det födelsedagsfest, party party! Ska bli nice! Vi hörs snart igen! 
 
Xoxo 
 
 

26/3-13 miss u...

Publicerad 2013-03-26 19:00:00 i Allmänt

Hej!
 
Kom precis hem från McDonald's pappa, alve och jag åt där idag, nyttigt haha aja ibland får man.. ;) Det var gott iallfall :) Nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik och lite så! Gick sådär på jobbet.. men fick massa bra svar och allt på hur man kan argumentera mot alla kunder i telefon idag av våran chef för företaget vi ringer för, så det känns bra iallafall, hoppas det kan gå bättre imorgon, ska ge mitt allt då som ja brukar men ska ge lite extra! Så resten av veckan blir bra :) 
 
Livet går upp och ner, har så mycket frågor också just nu, vill att det ska utvecklas och bli positivt, vill det snart men det är en lite knepig situation.. kärlek säger jag bara -.- att det ska va så svårt och jobbigt.. Nehe nu ska jag fixa lite sen duscha och bara slappa. Vi hörs snart igen :)
 
xoxo
 
                                                                         
 
                                                                             old pic från i sommras.

25/3-13 Ingen vanlig måndag.

Publicerad 2013-03-25 18:53:00 i Allmänt

Hejsan!
 
Idag är det ingen vanlig dag för min fina snygga bästavän Johanna fyller 20år!! :D Grattis grattis gumman! ♥
 
Har vart en helt okej dag annars, jobbet gick som vanligt kunde gått bättre.. eftrr jobbet gick Linda och jag en sväng på stan, jag köpte jeans och ett linne! :) visar imorgon :) Sen fixa vi naglarna! Körde på att lacka nageln helt med rosa! Nu är jag hemma snart så då ska jag äta lite. Vi hörs mer imorgon.
 
Xoxo 
 
 Jag och Johanna ♥

24/3-13 Spa!

Publicerad 2013-03-24 18:42:00 i Allmänt

Hejsan!
 
Idag har vart en underbar dag, vi har vart på spa hela dagen, vi var på vildmarkshotellet vid kolmården. Började med god frukost sedan så bubbla vi i bubbelpoolen och bada lite. Sedan så var det dags för massage, hon massera hela min rygg plus axlarna, mhmm va skönt haha ;) Sen var det lunch oh efter det så basta vi och använde peeling, hårinpackning och ansiktsmask! Jätteskönt nu efteråt helt avslappnad i kroppen, kommer somna gott inatt haha! 
 
Här kommer lite bilder från dagen :)
 
 
Haha snygga vi är va? ;) Hade jättemysigt, tack så mycket Mamma, Ann, Carina och Jossan! :)
 
xoxo
 
 

23/3-13 You are on my mind.

Publicerad 2013-03-23 20:10:37 i Allmänt

Heej!
 
Förlåt att jag inte skrivit på så länge! Har inte haft ork eller lust haha. Just nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet, alltid roligt! Igår var en seg dag på jobbet, men men såna dagar kommer ibland. Igår kväll kom lite gäster så jag gosa med bebis! Lilla svea så himla söt, bar henne hela kvällen hihi. Så det var en mysig fredagskväll. 
 
Idag har jag inte gjort nåt typ.. pratat med Johanna i telefon i ca 2 timmar, haha herregud vad man kan prata ibland.. ;) Imorgon ska jag, mamma, Jossan och Carina åka på spa! Sååå himla underbart, kommer bli som en ny människa ;) Supermys! 
 
Vi hörs snart igen :)
xoxo

19/3-13 What a feeling.

Publicerad 2013-03-19 19:00:00 i Allmänt

Hej på er! 
 
Nu sitter jag i soffan och har ätit precis och fixat lite, så nu ska jag slappa lite i min underbara ensamhet, haha! Så himla skönt att vara ensam hemma, det gillas! Ska se en film som chefen rekomenderade, limitless heter den hoppas den är bra :) Jag ska vara kvar på mitt jobb ett tag till iallafall fick jag reda på idag, skönt och roligt! :) Livet känns lite lättare nu, vilket känns awesome.
 
Imorrn ska Amanda komma hit och vi ska laga mat och snacka massa gojja och bara ha det super trevligt :) En fin vän den där <3 
 
Vi hörs mer senare. 
 xoxo
 

17/3-13 Home Alone.

Publicerad 2013-03-17 19:20:00 i Allmänt

Hejsan!
 
Just nu gör jag inte så mycket, tar det lungt bara och kollar på tv. Mamma och Roffa har åkt iväg på skidsemster tills på torsdag, så är hemma själv ända till torsdag, så himla skööönt! :) Få känna på att bo själv lite, hihi! Slutar jobbet på torsdag, känns skit.. kommer sakna alla nåt fruktansvärt :( but that's life sometimes.. 
 
Vi hörs snart igen :) 
 
xoxo
 
 old pic.

14/3-13 fin torsdag.

Publicerad 2013-03-14 19:56:00 i Allmänt

Hejhej!
 
Kom hem för ett litet tag sen, träffade Amanda efter jobbet! Va mycket trevligt, kan prata om allt och det betyder, loveyou ♥
 
Jobbet gick bra iallafall idag, har så sköna och trevliga arbetskamrater och chefer! :) Haha gör dagarna lite roligare! Nu ska jag duscha snart sen kolla tv lite och slappa! :) Vi hörs snart igen :) Ha det gott!
 
Söta Amanda! Vet att bilden är sne,  tar korten fel med mobilen, vet dock inte hur man fixar det.. 
 
Xoxo
 
 

13/3-13 Onsdag.

Publicerad 2013-03-13 15:40:36 i Allmänt

Hejsan!
 
Det var ett tag sen jag skrev nu,har inte blivit av bara. Haft lite mycket i skallen.. Idag mår jag inte så bra, gick hem från jobbet vid halv två. Så ni vilar jag i soffan och kollar lite på film. Ska jobba imorgon iallfall kan inte va hemma, money money!
 
Veckan har vart helt okej annars, träna i måndags det var skönt! Gick även hem igår från jobbet till lindö tar ca 50 min men igår tog et bara 40 min, träningen kanske visar sig lite. Inte för att jag tränat så mycket men det lilla är med viktigt! :) Nu ska ja försöka vila lite vi hörs mer i veckan! Ha det gott!
 
xoxo
 
 

10/3-13 Dop & födelsedagsfirande!

Publicerad 2013-03-10 13:08:00 i Allmänt

Hejsan! 
 
Va ett tag sen jag skrev, inte blivit av igår var en fullspäckad dag! Först var vi på dop, det var mina kusin barn Malte och Malva som döptes! Så söta och mysiga :) Tvillingar är dom, så sött! Va kul att träffa släkten med (pappas sida) va ett tag sen så det var mycket trevligt :D Sen på kvällen så kom det gäster och vi firade min syster, vi åt tacos och god tårta! Mums :) Idag blir det en lung och mysig dag hos pappa och Sandra med syster! :) Måste plugga lite sen, fått uppgift från jobbet.. 
 
Nu ska jag försöka installera ett gammalt spel som ja spela när jag va liten! Arvet från rosemondhill, ett hästspel typ haha hoppas det går ;) Vi hörs mer i veckan! 
 
Här kommer lite bilder från dopet igår!
 
 
Xoxo

Är det verkligen redan fredag imorgon??

Publicerad 2013-03-07 20:54:00 i Allmänt

Hej igen!
 
Just nu sitter jag och kollar på sveriges roligaste klipp och skrattar haha så roligt ;) Spanska Jerry var ju där med haha så bäst hans klipp är! 
 
Dagen vart bra sen ändå, mamma och jag gick en promenad i det underbara vädret och fick bli lite varma av solstrålarna! :D Sen kom min fina vän hit :* Vi färgade mitt hår lite rödare, kan visa bild sen! Så kollade vi även på film! Mys :) Sjukt  med att det redan är fredag imorgon :O vart tar veckorna vägen? Blir faktiskt lite rädd hahaha!
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig har inte somnat så tidigt på kvällarna så kommer knappt upp på morron -.- Men ikväll ska ja lägga mig tidigt! Vi hörs snart igen ha det bra och sov gott! 
 
xoxo

7/3-13 Irriterad.

Publicerad 2013-03-07 13:28:00 i Allmänt

Hej. 
Idag är jag irriterad och ledsen, gick till jobbet ingen chef kommer och öppnar så vi kan jobba.. det här har hänt ett antal gånger förut. Lite problem med jobbet idag så att säga men det gör mig irriterad och man blir less på dom. Blir jobb imorgon igen iallafall! Ska inte hänga upp mig på det mer, inte jag som gjort fel utan det är dom. 
 
Nu snart kommer finaste Josefine hit, har inte träffats på väldigt länge nu.. inte okej!! Så vi ska umgås i eftermiddag vilket känns bra efter det som hänt idag :) Kanske ska föreslå en promenad i det underbara vår vädret, solen värmde verkligen förut när jag gick hem (Y)
 
Nehe ska fixa lite, vi hörs mer senare! 
Ha en fin dag :)
 
 
Söta Jossan och jag från nyår ;) 
xoxo

6/3-13 Morrn morrn!

Publicerad 2013-03-06 08:09:29 i Allmänt

Godmorgon! 
Sitter och äter frukost just nu ska snart bege mig iväg till jobbet! Ni kan väl hålla tummarna att det går bra för mig på jobbet idag! Annars ska jag inte göra så mycket idag ska träna ikväll och kanske kolla vår jacka :) Mår bättre idag iallafall! Skönt :) Nehe nu ska jag fixa lite vi hörs senare :) 
 
Ha en bra dag!
 
Gott med blåbärssoppa! 
Xoxo
 

5/3-13 Äntligen lite vårkänslor!

Publicerad 2013-03-05 16:53:00 i Allmänt

Hejhej! Kom precis hem från jobbet, helt slut känner mig inte så jättekry.. hoppas inte det blir något men ska vila och ta det lungt! Gick sådär på jobbet, mår man inte 100% så är det svårt att ge sitt allt.. men men får ta nya tag imorgon och hoppas att jag mår bättre! :)
 
Det är så härligt väder ute idag med, när jag gick hem fick jag vårkänslor det var 7 plusgrader och lite sol, underbaaart!! Vill inte ha mer snö och kyla, mars är en vår månad och jag hoppas den blir det med.
 
Vårjacka ska inhandlas med, hittat en snygg på gina tricot med såg att massa andra affärer börjar få in fler så ska kika lite mer :) Nehe nu ska jag vila lite och dricka kanjang så jag håller mig frisk! Vi hörs snart igen.
 
xoxo

4/3-13 Skön måndag!

Publicerad 2013-03-04 21:50:00 i Allmänt

Hej! Vart en bra måndag idag, gick helt okej på jobbet sen efter gick jag, Andrea och Olivia på stan en sväng köpte ett nytt mobilskal sen gick jag hem, skulle tränat men mår inte sådär jättebra känner mig lite seg i kroppen.. men Johanna kom en sväng så vi har snackat och haft mysigt! Super glad att vi blivit så bra vänner! En riktig vän! ♥
Just nu kollar jag top modell ska sova snart är trött!
 
Vi hörs! Nattinatt :)
Söt måndagsbild till er ;) Xoxo

3/2-13 sista dagen på veckan.

Publicerad 2013-03-03 20:24:00 i Allmänt

Hej! Nu är jag hemma efter en jättebra och trevlig helg hos syster! Vi har bara slappat, snackat massa skit och ätit gott :) Just nu sitter jag och kollar på tv ska snart packa upp och sen gå och sova, jag blev så seg efter buss resan.. Imorgon är det måndag igen och en ny jobb vecka! Jag ber att det ska bli en bra vecka på jobbet! :) Det behövs!! Vi hörs mer i veckan!
 
Goda maten vi åt igår! Risnudlar med Cornfilé, sockerärtor, paprika och nån thai sås till kom inte ihåg vad den heter.. väldigt gott var det iallafall :)
Xoxo

2/3-13 Födelsedag!

Publicerad 2013-03-02 17:35:00 i Allmänt

Hejsan! Idag är det min fina systers 23 årsdag! Grattis grattis bästa syster! ♥ Idag har vi gått en sväng på stan, kollade lite och åt en god lunch! Nu ligger vi i soffan och slappar lite, tog nyss en varsin tårtbit ;) Ikväll blir det god mat och filmmys! Även mer tårta hihi ;)
 
Min söta syster för ett antal år sedan <3
Vi hörs!
Xoxo

1/3-13 On my way till Örebro!

Publicerad 2013-03-01 18:52:45 i Allmänt

Hej! Just nu sitter jag på bussen till syster, är snart framme! Va så länge sen jag träffa henne så det ska bli jättekul att hälsa på :) Så himla skönt att komma bort en helg såhär! Nu ska jag fortsätta lyssna på min ljudbok! Vi hörs :) Xoxo

Om

Min profilbild

20 år jobbar inom telemarketing. Läs om min vardag och allt annat som händer i mitt liv! Enjoy :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela