tessanwidstrom.blogg.se

Stay Strong And Always Believe In Yourself.

28/2-13 Trött

Publicerad 2013-02-28 18:30:00 i Allmänt

Hej på er! Helt slut alltså vet inte varför haha har iallafall städat och nu slappar jag i soffan och kollar på The middle :) var segt på jobbet idag var bara jag och criss sen två nya då men dom räknas inte, så det va lite konstigt att vi var så några men imorgon blir det fler iallafall :) Imorgon är det fredag med guud va skönt! Då ska jag åka till syster i Örebro! Ska bli roligt :) Nu ska vi snart äta ska bli gott! Vi hörs mer imorgon :) ha det bra läsare! :) Xoxo

26/2-13

Publicerad 2013-02-26 19:28:38 i Allmänt

Hej på er! Idag var en sådär vanlig dag på jobbet, dålig så att säga men jag ska bara va kvar där i ca 3 veckor, vill inte va kvar där mer så hoppas jag hittar nåt annat så fort som möjligt :) Efter jobbet så gick jag och Linda på stan! Mycket trevligt, Linda hitta mycket fint! Jag köpte ett par svarta byxor från carlings och en jeansskjorta från lindex och en enkel tröja från gina tricot! :) Nu ska ja inte shoppa på ett tag haha kliat lite extra i shopping fingrarna på sistone ;) Man har perioder hehe! Nu ska jag duscha snart och fixa lite men vi hörs! Ha det bra :) Xoxo

24/2-13 Söndag!

Publicerad 2013-02-24 14:24:00 i Allmänt

Hejsan! Hade en jätterolig kväll i fredags hos Sandra! Vi pratade och skrattade mycket och hade det trevligt :) Lyckades få blåmärken dock har jätteont :( fråga mig inte varför, killar säger jag bara som ska släppa en över golvet och tröskeln.. haha! Igår mådde jag som jag förtjänade.. skulle blivit en utgång igår men jag mådde inte bra, det får bli en annan gång istället :) Idag ska vi åka och fira fasters man Pelle ska bli trevligt, hoppas på nåt smaskigt att äta såhär en söndag :) Vi hörs snart igen! Här kommer lite fina bilder från i fredags, enjoy ;) xoxo

21/2-13 Thursday

Publicerad 2013-02-21 19:51:00 i Allmänt

Hejsan! 
 
Har precis ätit god mat, lax blev det mums! Idag gick det mindre bra på jobbet -.- förstår inte men ja måste sluta tänka så mycket på allt.. aja får släppa allt och hoppas det går bättre imorgon. Efter jobbet så mötte jag upp mamma på stan för bikbok öppnade ny butik så det var 30% på allt! Jag köpte två tröjor, den gula kosta 199 kr och volang tröjan kosta 299 kr sen 30% på det plus ett presentkort på 250 kr, perfekt! :) 
 
Imorgon är det fredag, först jobb sen blir det fest! :D kikar in imorgon med! Ha det bra :) Xoxo

20/2-13 Onsdag.

Publicerad 2013-02-20 22:54:07 i Allmänt

Hej på er som läser, just nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Idag kändes allt lite bättre, gick väldigt bra på jobbet vilket jag behövde!! Efter jobbet åkte mamma och jag till vår nya lägenhet, super fin och fräsch :) längtar tills vi flyttar! Sen efter det åkte vi och träna indoor walking, det va kul att träna igen efter ha haft uppehåll pga sjukdomar... så skönt att röra på fläsket lite ;) 
 
Torsdag redan imorgon sjukt vad tiden springer iväg :0 men då är det ju vår snart :D och på fredag är det inflyttningsfest hos Sandra ska bli jättekul :) ser fram emot det! Nehe nu ska jag sova vi hörs mer imorgon, sov gott :) 
 
Xoxo
 
 
 

syskonkärlek ♥

Publicerad 2013-02-20 10:50:00 i Allmänt

Vill bara säga att min syster är bäst! Saknar henne så mycket men ska åka till henne nästa helg :D love you sis ♡ 
 
 
Bild från modell fabriken. 

19/2-13 Bajs tisdag.

Publicerad 2013-02-19 19:34:00 i Allmänt

Hej! Idag var en sån där dålig dag man kan ha, som jag har allt för ofta nu för tiden -.- jobbet går skit håller på och söker nya, hoppas jag får ett!! Så det känns surt som fan orkar inte. Hamnat i nån svacka just nu svårt att ta sig upp igen men hoppas vår solen kommer snart som kan ge lite värme så kanske man orkar mer då.. Men nog om allt tråkigt. Efter jobbet gick jag och Linda och fixa naglarna, jag gjorde förlägning med fransk, vart jättebra :) Linda gjorde snygga blåa glitternaglar, blir nog nåt sånt nästa gång ;) Så fina händer och naglar har jag fått iallfall i mitt elände, haha det lilla positiva är bra (Y)
 
Nu sitter jag och söker nya jobb måste bara skriva ett nytt personligtbrev för det andra försvann när datan krascha -.- seeegt det är så svårt att skriva tycker jag! Men men får be syster om hjälp kanske hon är bra på sånt :) Igår träffade jag Johanna vi tog en fika på stan och snacka massor om allt möjligt det var trevligt, va längesen vi sågs så det va dags! Nehe nu ska jag fortsätta med jobbsökandet.. vi hörs snart igen! :) 
 
xoxo
 
Inte världensbästa bilder, tog med camen.. men ja hoppas ni ser mina nya fina naglar! (ignorera mina fingrar -.-)

Shopping söndag!

Publicerad 2013-02-17 21:30:00 i Allmänt

Hej!
Idag blev en shoppingdag köpte två tröjor en väska och maroccan oil! Den blåa tröjan är från hm och kosta endast 99 kr, fanns i flera färger. Den svarta är från vila och kosta 179 kr. Väskan är från åhlens kosta endast 349 kr. Maroccan oil kosta 149! På bilderna ser ni :) Gick först med mamma sen kom Johanna med så gick vi en sväng, mycket trevligt :) Sen har jag bara slappat, har kollat på en massa gamla bilder med, det är alltid kul haha :) Imorgon är det jobb igen känner mig taggad faktiskt, hoppas det går bra då! Nu ska jag gå och lägga mig snart är trött så somnar nog fort hehe ;) Vi hörs snart igen! Nattinatt :)
 
 
 Ursäkta att bilderna ligger ner, kunde inte få till det... ni får bli lite snea.. 
 
Xoxo

17/2-13 Söndag!

Publicerad 2013-02-17 10:54:00 i Allmänt

Godmorgon eller god förmiddag kanske man ska säga jag har iallafall precis ätit frukost sov till tio idag ungefär, skönt att få sova ut lite. Snart ska mammsen och jag gå en sväng på stan och kika lite både har spanat in att det finns super snygga väskor på åhlens! Älskar väskor ;) mamma med så borde fått det ifrån henne haha :) ska även köpa lite nya kläder om jag hittar nåt snyggt! (Visar sen vad ja köpt) 
 
Igår träffa jag Josefine, väldigt trevligt vi såg på skräckfilm och även melodifestivalen haha ja tyckte helt rätt bidrag gick till final! Gubbarna va ju så söta hihi ;) Så det vart en bra lördag! Hon är allt bäst den där Josefine! ♥ vi hörs senare! 
 
Xoxo
 
Josefine & Jag.

15/2-13 jordgubbar doppade i choklad.

Publicerad 2013-02-16 01:39:00 i Allmänt

 
Hej på er! 
 
Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, haft en bra dag det gick helt okej på jobbet, måste säga att ja har de bästa jobbarkompisarna, vi är som en liten familj ♡ Efter jobbet träffa jag jonna och vi åt tahi mat och köpte choklad som vi smälte så doppa vi jordgubbar och banan :) Mums! Sen kolla vi på film :) en mycket trevlig kväll! Nu ska jag sova vi hörs mer i helgen! Sov gott :) 
 
 

14/2-13 alla ♥ dag!

Publicerad 2013-02-14 21:19:56 i Allmänt

Trevlig alla hjärtansdag!
 
Just nu sitter jag i soffan och kollar på nån film på sexan ska snart krypa ner i sängen! Inget firande för min del idag tycker bara alla hjärtansdag är lite överskattat inget viktigt. Jag och min lillebror fick en chokladask av pappa och Sandra :) tack! Annars har dagen vart bra jobbet gick bra och jag mår bättre och bättre! :) Imorgon ska jag träffa jonna och ha tjejmys med god mat, film och massa skit snack ;) ♥ 
 
Nu ska jag borsta tänderna och fixa lite! Vi hörs snart igen! 
 
Xoxo

12/2-13

Publicerad 2013-02-12 20:29:20 i Allmänt

Hejhej!
 
Nu mår jag bättre och det känns underbart :) magen känns ju konstig men det tar ju ett tag innan den repar sig åt lite ris förut så magen fick lite mat. Så nu är jag ny duschad och fräsch ;) ska lägga mig snart så jag orkar med jobbet imorgon! Saknat mina fina jobbarkompisar lite hehe tur att ja träffar dom imorgon :) nehe nu ska ja fixa lite men vi hörs imorgon :) nattinatt!
 
Xoxo

11/2-13 Sjuk.

Publicerad 2013-02-11 19:55:00 i Allmänt

Hej på er!
Ja har legat i sängen hela dagen, helt slut i kroppen men magen mår bättre! Usch åkte på en rejäl magsjuka :( men förhoppningsvis kan jag gå till jobbet på onsdag! :) Nehe nu ska jag se familjen annorlunda sen försöka sova! Vi hörs snart igen! :)
 
Siri har hållt mig sällskap hela dagen ♥
 

bläää

Publicerad 2013-02-11 04:18:17 i Allmänt

Oh däär åkte man på magsjuka! Usch har spytt två gånger nu under ca en och en halvtimme :( hatar det! Vill inte, mår piss vill bara kunna somna!! Ska försöka innan illamåendet börjar krypa tillbaks. Vi hörs kanske senare idag!

Xoxo

10/2-13 Söndag

Publicerad 2013-02-10 19:14:11 i Allmänt

Halgen har vart bra, hade både gäster igår och idag, igår var familjen sjöman här och åsa och theo vi åt mycket gott! Kollade även på melodifestivalen tyckte det var helt okej låtar igår, börjar tycka att det är lite sådär, va mycket bättre förr! Men vi vann ju förra året ;) imorgon är det dags för jobb igen var sjuk förra veckan är inte helt okej än bara näsan som håller i -.- men det går åt bättringsvägen! Vi hörs mer i veckan! 
 
Vitchoklad mousse som vi åt igår!
 
Xoxo

10/2-13 Ny blogg!

Publicerad 2013-02-10 17:15:00 i Allmänt

Hej! 
 
Nu har jag tagit upp mitt bloggande igen, hade en paus på några månader men nu kände jag att jag var sugen igen! Måste bara piffa upp den lite också, men det är roligt tycker jag :) Vi hörs snart igen! 
 
xoxo

Om

Min profilbild

20 år jobbar inom telemarketing. Läs om min vardag och allt annat som händer i mitt liv! Enjoy :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela